світлини жах. але якщо ті дві що ліворуч латунні та у нормальному стані то на рекон підуть. вітаю панство. паморозь на деревах другу добу тримається а це означає що за 100 днів буде дощі добрячий
що то за резервна ціна і де її подивитись? я в отому фіолєтовому взагалі нічого не тямлю зараз, понакручували такого що і чорт ногу зломе. на який дємбєль? ви про що гаявасуважнопитаю
ну як про що, через 100 днів дощ, я то в армії пам'ятаю 100 днів до дємбеля , а на фіол, то хвігурка 1 грн, алде сцук резервна ціна 100 грн. але прорвемся, для вас за свій % як і некупити хвігурку, а потім ще інаподумать чи відправляти вам. в мене на фіол. вже інтирнет магазин є, все з 1 грн.
то народна прикмета така. якщо паморозь то через 100 днів дощ обов'язково буде. перевірено поколіннями людей тобто якщо ніхто не виставе чи не розгоне ціну до резервної то продажу не буде чи як?
яб ото незвязувався зтим Юрієм Дєточкіним.я його знаю, після нього автівки зникають бо він самий відомий автокрадій))))))
тоді кажіть скіко ваш максимум, та назначайте відповідального, але не мене, бо я ще там нічого не торгував, тожбо, рейтинг нульовий отакеєот ...
хіба що німак комусь знадобиться. інші то хлам хоча ота маленька що без буртіка з голою зіркою як на мене цікава. мабуть з ранніх
Доброго дня,виспався,треба пройтись по місту,розімнятись .Почитав 3 крайні сторінки теми,про бобрів ще згадав випадок на копі.Копав в самосіві біля річечкі невеликої,дивлюсь 3 рибаки сидять на березі спиною до мене,думаю що вони у тому струмку рибачать.Підхожу,дивно всі в капюшонах ніби як в плащпалатках,питаю ну що риба є. а вони всі разом в воду ,плюх.....
Може в кого є для ммг палка в сохрані від мп-38-40 бажано в макс.комплектації ,передок щоб був. Куплю,хочу на подарунок колезі.
ахтишйолкипалки й тут нас наіпалі ... Неофициальный гимн Запорожья украден у… погибшего в Освенциме композитора? http://www.mig.com.ua/zaporozhe/ite...ukraden-u-pogibshego-v-osventsime-kompozitora
та да, бо щас кинемось купувати і лот розганяти доженем як колись манетку до міліона . а пан К скаже хтів за 1 грн.