справжній козак теє всеє крім шаблі не носе і не тримає. то ряжені таке можуть начипити або всякі кацапи-сиволапі які поначепляють на себе все що блищить та гадають що вони і є козаки. хоча які з кацапів козаки? кізяки одні лише. та що з них узяти? ряжені кацап і є ряженим кацапом як він себе не буде називати а личаки все єдно його видають. а особисто я ніколи не казав що я козак, от дід мій був козак а я так. нащадок ліще. мені до справжніх козаків далеко. майже нема зараз справжніх козаків.
Не только кацапы...... Постановлением президиума "Международной академия Казачества" Кернес* награжден высшей наградой Золотая звезда "Герой казацкого народа" за существенный вклад в развитие социально-экономической, политической и культурной жизни Украины, а также за большой личный вклад в дело процветания великих держав, за защиту демократии. Также Кернесу присвоено звание "генерал армии" МАК, и он избран академиком Международной академии Казачества за весомый вклад в развитие академической науки и казачьего движения, возрождение исторических, культурных, духовных, патриотических традиций. Читайте также на «Цензор.НЕТ»: "Сучий пес! Я тебя умножу на ноль!" - мэр Харькова Кернес проводит рабочее совещание + ВИДЕО (Обновлено) Этим почетным званием ранее также были награждены президент Украины Виктор Янукович, президент Азербайджана Ильхам Алиев, экс-президент Виктор Ющенко, премьер-министр Николай Азаров, директор Национального банка Украины Сергей Арбузов, а также ряд других украинских и зарубежных деятелей.Источник:http://censor.net.ua/n236628Источник:http://censor.net.ua/n236628
Так кому из этих справжних казаков ви шаблюку хочете подаруватиhttp://go.mail.ru/search_video?q=ко...я&fr=ws_p#s=Youtube&sig=92fd1c5fba&d=72375468
а ви що досі незнаєте що є всєвєлікає войска ірусалімськає? це спорідняне данському, кубанському, терському і іншим ряженим всесєлікім військам так само як і та акадємія.
та воно може і так але все єдно гадаю що йому б було приємно отримати у подарунок. так що шліть мені шаблі, все єдно вам вони нідочого, в горах шабля тілько заважатиме.
нема замєса, зник в невідомому напрямку. чи живий ще? а мо до колорадів подався і його фєдєралізували та дефлорували наші хлопці. щоб проти народу не йшов.
А у мене э знайомий справжний ЖИД!А який жид не любе грошей?Йому також дуже приэмно буде коли я йому грошей дам.Так що вси свои заощадження,и все що у майбутньому заробете присилайте мени,а я йому якусь частину можливо,потим,якось,при случаи передам.Ви соби уявити не можете як вин зрадиэ.
та я мабуть знаю про кого ви кажете. це не отой що співає? крупнік. га? тоді не дам. він і сам своїми співами непогано заробляє тих грошей. так що якщо в вас зайві ви ліпше мені давайте.
та мо і так. але шкода зхамєса якщо він скурвий син до колорадів пішов. небуде кому нас веселити своїми хокку та таннку. як ми рзажи з нього якось у трьох. я парторг та оберфельдфебель. щелепи боліли та животи від реготу.
,Ни Миля для друзив безкоштовно спиваэ и николи не в кого грошей не просив-мабудь виродок серед жидив,а цей украинець по нации,але жид завершенный.Все йому потрибно,то видсотки якись,то шаблюки и чим дали тим бильше.
Я так думаю що це до мене .На сьогодні ще не відкрили того карєру.де будуть добувати глину.Щоб з тієї глини випалити цглі побудувати для мене *турму*Хай Ви буете здорові(духовноЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ)не попом.
та ні. то в нас тут сєпаратіст обявився та ще і збоченець якийсь. то дубця на стіну вішає то цицьками вередує. коротше треба з ним щось робити. чи ревізійну команду у лиці пана Громофф засилати бо він там поблизу і йому зручно ревізію провести та все собі забрати.
Просто я народився у дуже бидний родини.Настилько бидний,що якби я народився дивчинкою,то у мене би зовсим не було играшок.Як казав старий Фройд вси биди родом з дитинства.