не хтів влазити в тему "пакращень від рошен"! за реформу медицини взагалі мовчу, сьогодні на очі попалися плани щодо пенсійної "реформи"! відповідь: як людина з такою пикою може думати про пенсіонерів......
Вітаю товариство! Та хочу вас усіх повідомити, що пан К перестав порядку пильнувати - йому у голові тіки рекет під виглядом відсотків, а в самого під носом отаке: У Кропивницькому затримали на хабарі суддю Кіровоградського районного суду Кіровоградської області. Про це повідомили у прес-центрі Служби безпеки України
суди то не моя парафія. бо якби була моя то б усі судді на ліхтарях вже б давно висіли. і то було б дуже справедливо
Думати? А що це таке В свій час доводилось задавати питання високопоставленим чиновникам (після 2014: віце-прем'єр, Голова Держказначейства, кілька "дрібніших" обласного масштабу) , так у відповідь майже завжди чув одне - "забагато думаєте"
Якраз ні. Якщо маємо справу з фаховою людиною (а інколи і у владі попадаються такі "робочі конячки"), то вони перш ніж поставити комусь завдання, розкажуть всі позитивні і головне - негативні сторони. А п...ть якраз ті, хто навіть сам не розуміє того, що розказує іншим.
Я мав на увазі трішки іншу ситуацію - коли як-би не пояснював бовдуреві що та як, а воно й так не розуміє - отоді кланяється метода яка була у війську: не доходить через голову, то дійде через руки