Доброго дня! В нас морози по ночах -12-14,вдень майже до 0 доходить.Бачу пана Вовка забанили, пічалька. Сьогодні платіжки на єлектрику принесли на лютий, березень, квітень. У березні знов подорожчає, буде 90 коп. за кіловатт. Мать я теж буду лямпи гасові збирати))))
Зізвонився я з таємним агентом,і повідав він мені як мочать бобриськів,перший варіант стріляють з засідки,другий ставлять ловушки по типу ятіра тільки з дроту воно запливає туди і топиться там,сьогодні завтра більш детально повідомлять про ловушки. Ну,що ідем мочить бобра
кого, свиней? а взагалі то екзотіка. чим ми гірші білорусів? отож що ми ліпші! тож теж маємо право ласувати бобрятиною. кажуть що смачна та дієтична тая бобрятина. от і тре перевірити чи правда чи ні. нутрія знаю що нормальна, що кролик чи курка. і готується швидко і м'ясо м'ягке та жирненьке і ніякого запаху чи присмаку немає
м"ясо, то є м"ясо! а бобрів шкода...вони прикольні! та й жителі м.Бібрка можуть образитися - вони бобра навіть в герб собі занесли
ото хіба що. але він скнара дуже великий. як собі то гонорові мешти за грубі гроші купляє а як жінці то шкодує три рублі на помаду щоб на морозі губи не репались.
давайте ружжо з гумкою то буду полювати. бо кожен кричить давай боберовий окіст а як допомогти у ловах так усі зайняті
а що ви маєте проти свиней? за білорусів не питаю, вони якісь недуже певні, хочуть і ідентифікацію національну не втратити і з кацапами дружбу мати
Вітаю панство з вівторком! Сонячно, затишно. Щоправда, через безвітряну погоду у повітрі другий день висить смог. Навіть МЧС вже відписалися, що то через погоду, а не через таємничу пожежу. Пана Вовка забанили за те, що він флудив. Якби просто лаявся за потраву посівів - нічого би не було. Угу. Я восени провалився по пояс. Було дуже несподівано, адже ніяких зовнішніх ознак тих нір видко не було, просто берег. Добре, що вони не викопали глибше. Труси не забудь.
Шей як,коли автоклав відкривається через добу,1,2,3..........21 банка 0,5 літра з малого газового балона
Волиняни-гурмани їдять печених їжаків. http://www.volynpost.com/news/17453-volyniany-gurmany-idiat-pechenyh-izhakiv-video Цю страву вміє приготувати кожна господиня, - йдеться в сюжеті IСTV. Таку страву тут люблять всі і зовсім не гидують. Запевняють: смаженого їжака і хочеться, і колеться.