добре. тоді як я зберусь на бобера то в вас отую ружбайку позичу. вам хвіст бобрячий за це. ласти зимові зробите
А що це Ви вже по два котяри постите,один чорненький,нічого так,а друга видко кіцька-мутант,геть шерсть облізла
якщо пана Вовка я можу зрозуміти хочаб на 50% хоча він і пише недуже зрозумілими словами то пана бека я нерозумію геть. хоч він і пише зрозумілими словами. отакоєот
а що це ви такий скнара? неможна таким бути тим більш я не за дарма беру я вас боберового хвоста за теє даю
Та тормозок є,та не той ефект і на роботі ніззя,всетаки зі зброєю То я теє і кажу,що ніззззззя таке писати
я не скнара а далекоглядний побутовець бо з моєю однозарядною гвинтівкою, бобер може розібрати вас на запчастини, і хто потім буде за порядком дивитися та відсотки збирати, отакеєот ...
тю. ну то давайте тую зброю мені я її потримаю поки ви чарку перехилите а потім знову візьмите її назад
не переймайтесь, не розбере. а як не вцілю то відбігу трохи та переснарядю і вцілю. тож не переймайтесь а женіть свою пукалку мені. тре на полювання йти. бо щось мені шашликів захтілось. отакоєот
Та я про що).. розвелось куча а мені там рибу дерти та раки. В річку сталострашно лізти. пробували хлопці на нього навіть проходного капкана ставить а він перед капканом пронюхав тай розвернувсь більше там не ходить перейшов в друге місце хитрий..
ще згадав історію про бобрів,на копі,колись був пів острів там ср.хатина,то ті "меліоратори"зробили загату,і той півострів підзатопило,ми розгатили їх дамбу і копаємо,десь під вечір дивимся знову вода підіймається,а вони паскуди вже другу чуть нижче по течії вже зліпили....щей до нас припливали сваритися...
До речі ,коли ходиш по краю берега,біля їх загат,завжди є ризик провалитися в їх берлогу,а там бувають печери на весь зріст.
Да бобер там знатний, кіл на 40 буде і хитрий. Убил бобра, спас дерево! берегите природу, мать вашу !
ви, як митець не дуже далекоглядний бо за наявності в вас моєї гвинтівки, інше панство, що готувало вам кулемета (три), зробе вигляд, шо його вам вже непотрібно, бо маєте дуже гарного штучного склюзива від мене, вартість якого перевищує вартість кулемета (три) !!! а якщо вже твердо вирішили стати на стежинку боборового браконьерства з мого ружла, то будете вимушені приїхати за ним особисто, здати залік по влучанню (з кацапами я домовлюсь), пройти обряд посвядчення в пп (добути з танку соміка, з Дніпром я також домовлюсь), а тільки потім за невеличнкий відсоток вашої клуні, отримати безкоштовно моє гарне творіння, отакеєот а ви кажете ...
Та навіщо так жостко. ось вам відео а руки у вас із правильного місця ростуть http://www.v.ytapi.com/w/9d6-NqAYSJY