то сусідп погукайте він мабуть такої шабашєчкі немає то залюбки допоможе вам з свіжиною щоб вона незіпсувалась.
так ви чйоткіє посани! рішалкі рішаєтє ви тілько лажіш рішайте бо як співати почнете то сусідам то може несподобатись бо мабуть пане Руслан свою нову радійолу ще не отримав.
тобто мені треба бігти на нову пошту щоб отримати від вас обох аж цілих дві шаблі. це дуже добре. вельми вам вдячний.
Трясця.Ми всиэю душою за!Але нова пошта разом з камнем не приймаэ,а витягнути може тильки лигитимно избранный.
та меч собі залиште, чи разом з каменюкою чи окремо. меч то річ гарна але мені непідходе. так що чекаю на дві шаблі від вас та на шаблю від пана Громоффа
Поки шо тильки це.А нашо вам стильки шаблюк?Ви що нинзя черепашка?Чи знову казочку розкажете про стину?Або книжку покажете по який ..... навчилися?Вым по рангу вже про якись МАРШАЛЬСКИ жезли думати пора,а ви все про якись шабли.
та треба мені шаблі, дуже треба. і казочки про справи старовині, героїчні я буду розповідати бо такий звичай. старі розповідають малим різні казки та бувальщини. чи в вас ото не так. га? а що до маршальського жезлу то він мені непотрібен. най його маршал і тягає а мені пересічному посполитому шабля більш личить. тим більш що якщо я буду мати від вас двох аж чотири шаблі то одну я преподнесу одному гарному дядькові. справжньому козаку, таких в нас майже не залишилось. прошу не плутати його з тими ряженими.
Вже чотири.Коли набереться 10 скажете,але памьятайте знавець казочок,казку про 10 шапок з одной овечей шкурки.
що занадто то нездраво! так що мені чотири якраз. дві мені, одну подарую а одна провсяк випадок буде.
Дивно - завжди вважав, що це вони нам дають, а ми їх на шпаги набиваємо, а виходить, що у колеги все відбувається інакше - цікавооо!?
Своэ интимне,не обговорюю.Але додам,моя жинка давно моэи шабли не боиться.http://go.mail.ru/search_video?q=сама+сама+вокзал+для+двоих#s=Rutube&sig=7c6087612c&d=808363358
та що ви все на дубця переводите? якись хтиві нахили в вас, чи вам у темі цицьок невистачає? там ми як той казав поставимо на від панову @Unnamed Player щоб більш цицьок вам ставив.
а в нас на вулиці люк каналізаційний вкрали а по місту 5 штк теж, а ще потяг горів. В камрада глубінік згорів, В тітки двійко поросяток зжарились до кісточок. і все в один день.