в мене сусідка навпроти кацапка. це якесь жахіття. по перше в неї високий та вересклявий голос, а розмовляти тихо вона невміє і тому її чути на увесь куток коли вона з сином розмовляє, верніш одні матюки. по друге вона узяла моду діскотекі влаштовувати коли перед хатою щось робе. витягне колонку і слуха всяку дурну попсятину по радіво. ну на яку холеру воно мені треба слухати? вікна відкриті а вмика вона голосно. добре що хоч припинила відмічати свої свята надворі бо то взагалі жах. матючча, леміт, музіка. а жиє вона у старому будинку на декілько господарів і двору в неї немає то це все на вулиці, вулиця хоч і більш-менш тиха але все єдно.
Включив ноут,а тут таке......День задался.Мабудь москалька-напилася браги из бочки и гола биля закуняла.Ота Концерватора сусидка.
Ато ви знаєте-рушниця,що висить на стіні колись та й має стрельнути.а пуцька?навіть думати страшно!певно може статись варіянт тараса бульби<чим породив-тим і убю>))))))))))))))
от ці панянки мені б зараз занадобились допомагати прибирати .. і в хаті чисто і господарь задовільнений
Я, безумовно, розумію, що "лєбєдь красівий як лєбєдь, а обізяна, як обізяна" (с), але з фейсом у тих цицькатих...
та на теє і розраховано, там будеш тілько на одні цицьки витріщатись! ... ну а з фейсом то як у анекдоті - Вам пакєт давать? ... - Нє, вона у мєня красівая!))))))
Але ж можете, коли захочете. Адже "В человеке должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда цицьки, и душа, и мысли все інше".