Тильки що по ящику показали-десь на поли з соэю.Английський прохвессор пискакав и разом розкопують.Вже три вулици розкапали.А де курви не кажуть.
ну якщо його нема то дайте мені отеє що лежить під котом на скатертині чи накривці якійсь. все єдно кота нема і спати на тім вже нема кому.
все таки оцевой пристрій дійсно жалко((( ... по двом областям деталі збирав) ... зараз би тихенько собі висів на стіночці та радував око
пане руслане ви ото казали що вам радійола треба? то соь людина знайшла. http://reibert.info/threads/rigonda-102.518304/ беріть та будете кожен ранок пійонерськую зорьку слухати.)))
ви садюга!!!!!!!!!!!!!!!!! та хіба можна таке проти ночі показувати людям з зіпсованою нервовою системою.
ліпше б мені подарували і я на ваше прохання хоч кожного місяця вам би світлину присилав би зі свіжою газетою де показував шо він живий та здоровий, змащений та протертий від пилу висе собі на тлі чорвоно-чорного прапора в мене на стіні.
та я ж кажу. пане Руслан хоче як і в дитинстві прокидатись під звуки пійонерської зорьки бо будильник у мобільці його розбудити неможе.
доречі, Руслан, ади яке я по нашому місту знайшов! Хтось взяв старі поштівки і з тогож ракурсу сфоткав тепер, а потім наклав одне зображення на інше - думаю вийшло не погано!
це дивлячись якая влада. раніш давали. ну не за саму радійолу, хоча і за це колись розстрілували але то за німаків було, а за те що слухаєш ворожі голоси.