ну так хоч так спробуйте якщо вже самі яблука недопомагають. але ліпше рейку з чавунки вставте замість цвяха, більш користі повинно бути
Вона важка.краще вже піти на чавунку.прилягти.та й гризти потхенько.Але тре це все робити таємно.бо скажуть тіраріст.і в холодну потягнуть
Рейку тре в інше місце тягти,наприклад до пана Ойналия,він знає куди її сиротинку приткнути,до речі а де це Ваш сусіда пан Каціо,щось після гуманських собитій він тут майже не з'являється??
а біс його знає де його чорти носять. мабуть таки то він бешкет вчинив у гумані а тепер переховується бо знає що кримінал то буде найліпший вихід з того становища
Мій брат там був в середині 80х,теж байки про бур розказував,ніби з боку і бтр і бмп пробивали...але патрони духі самі набивали....якщо по правді то дирки були в його кунзі а а чи то від бура то вже його фантазії
Нехай вовками взвиють москалі Нехай жиди заверещать як свині Сьогодні свято на моїй землі Святе різдво іде по Україні
Дивлюся в темі шо там в москалоти зараз не вистачає пательні закіптюженої та м'ясорубки з клеймом ждєлано в сесесері,з планшета не можу підкинути туди,мо хто закине для повного щастя
Ні, на корпоратив він не ходив, переховувався на лікарняному. Хіба що ті підстаркуваті колеги додому до нього прийшли під приводом провідати хворого, і...
а тут вже пістець шо розвели.... https://reibert.info/threads/situacija-v-ukraine.486859/page-904#post-9310284
то гумор, то жарт, то смішно. от саме так я казав знайомій дівчині з америки коли вона невторопала наших жартів
от жеш пля.не спиться,рганізм вже не може регулярно спати по ночах.... Треба якось ці цілосуточні поїздки пррипиняти.....
Не переймайтесь,у мене після подібних поїздок така ж херня. Вимучую себе за ніч, сплю 2-3год, і весь день на взводі,коли валюсь на ходу, лягаю відіспатись і більш-менш прихожу до тями. Потім 2-3-тя ночі і вже баїньки.
в мене теж саме. пропрацював охоронцем більш 10 років та і зараз полюбляю працювати у ночі, усі сплять ніхто не лазе по хаті, не заважають, не відовлікають. тож в ночі працюю а вдень відсипаюсь якщо дадуть)))
Виходив курити,зимно курва,як на морському дні. -20 є критих.Подивимося,що ранок покаже,обіцяють ще холодніше.