Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Назад через дамбу.

ejnalej та консерватор подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новий компактний дальномір ARTBULL AR-1300 YR ( 1180метрів). Є автоскан, вимір кута і висоти до цілі...
      3350 грн.
    2. Міні бінокль,зркгуліровкою,підійде як на позиції так на рибалку та охоту,також дивіться інші мої дот...
      200 грн.
    3. Кріплення NVG​ Стан: Новий Колір: Койот Країна виробник: США Даний комплект призначений для...
      3590 грн.
    4. Пристрій нічного бачення , зелений фосфор з недоліку тільки наочна резинка трішки пошкодженна , прац...
      50000 грн.
    5. Пвс14 ген зелений фосфор перетворювач елбіт повна комплектація Wilcox оригінал кріплення на зброю і...
      69000 грн.
  3. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ну то згодом покажете. ми нагадаємо.

Боб67 подобається це.
  4. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    -15°C снігу йок, вітру теж ніц нема, у вікно дивитися не хочеться

SOTNIC, ArtBorsuk, гринго80 та 2 іншим подобається це.
  5. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Бронзу пиляти на відсотки не дам,тіко на 17 ржавого можу подарувати.

corbie та Град-1 подобається це.
  6. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    оце вже мать всьо. дожив. коротше. відпав дротик від равлика яким я котла озганяю. ну відпав то і відпав, тре паяти. поставив паяльника грітись та сиджу читаю що ви накнопали. дивлюсь на жалі якийсь бруд. ну то зняв його пальцями втикнув у припой припаяв дротика і ліше тоді збагнув що паяльнік розпечений був а я і невідчув того. гадав що пальці чутність втратили та спробував узятись знов за жало але не вийшло, пече чогось)))

Allex761, гринго80, ejnalej та 3 іншим подобається це.
  7. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я не на відсотки я через цікавість подивитись хочу.

ejnalej, Град-1 та Боб67 подобається це.
  8. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    А то не про вас кажуть,якщо око положить то потім ......:D

9. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та нічого потім не буде, не бійтесь. то не моя тема. от якби то гасова лампа була або шварцлозе то тоді я б ще подумав би.

ejnalej, ArtBorsuk, гринго80 та ще 1-му подобається це.
  10. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Ну що,спущусь до льоху,там десь в карманях штанів має ключик лежати,якщо я його не згубив на копі.

ejnalej та консерватор подобається це.
  11. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    ха,шо мене не спізнали?біг ім на клюню дивитись,.з вечерею брати!сидю на роботі,кнопаю.-16,вияснюється.

SOTNIC, консерватор, ejnalej та 2 іншим подобається це.
  12. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    Дурне то все.собака.ага.я за роки не видів вночі таких мудрих собак.но часом траплялось таке...шо маючи калашмат навіть при собі,можна було посивіти/а сказати,шо бачив.нема як.просто бракує слів,шо воно було/

консерватор, ejnalej, ArtBorsuk та 2 іншим подобається це.
  13. unkers87

unkers87 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    2.439
    Адреса:
    Украина
    Було таке що і я вовкулакою підробляв))))) правда один раз тільки. Але мав успіх))) Козаків добряче підлякав. Було то давно вже дуже десь 1998 рік. Були в нас кожнорічні Вахти памьяті у сумнозвісному лісі. Ставали ми табором і лісі десь на три чотири доби. А ліс знаходиться між двома селами П. та К. от молодь з села К. кожні вихідні мандруе на діскотеку до села К. дорога їде через ліс. Хлопці мандрують завжди чемаленькими гуртками та добре на підпитку. От і трапилось між ними та нами кілька суперечок. Но то таке діло молоде. От якось в осени приїздить до мене мій товарищ зі Смілої, та і каже гайда на пошукати до лісу удвох на пару діб. Погодивсь приїхали, стали табірцем, машіну поставили у лісничого. Документи на проведення пошукових робіт в мене були на той час. Ну і гайда шукати.... А вже в ввечері як стемніло я і підробляв вовкулакою.)))) Хлопці пройшли стежиною на діскотеку не помітивші наш табір. А от коли вони по ночі вертались до свого села я трохи повив та погарчав по хащах.....Оте добре тупотіли хлопи до дому мать ніколи так швидко з гульок не вертались та такими тверезими.Там тоді нам місцеві розсказували що якась чупакабра завелась у лісі.................

Unnamed Player, Суер*Выер, Саня ZP.UA та 11 іншим подобається це.
  14. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.098

Таки бач - допомагає ! А я на Концерватора сатиру наводив через його рецепти :rolleyes::oops::oops::oops::confused: ... Визнаю - був неправий , прошу вибачення перед громадою та старійшинами . Але грошей на сатисфакцію не дам ! Ну хіба шо якусь недорогу меблю у Вашу іграшкову нерухомість :beer: .
    Доречі , браття , Різдво наступає - прошу у всіх вибачення бо може когось колись зобидив не справедливо через якусь прикру помилку . Пане Славута - простіть і Ви мене , колись я не дуже вдало та доречно пожартував що до Вашого ніку бо зплутав Вас з іншим паном , котрий полюбляє авто ЗАЗ 1102 . Послі зрозумів шо був не правий - досі терзають докори сумління . Ще раз перепрошую , і всі простіть . З Різдвом Христовим ! :beer::beer::beer:

Unnamed Player, Alex Faa, SOTNIC та 7 іншим подобається це.
  15. гринго80

гринго80 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    4.855
    Адреса:
    Слобожанщина.
    Самовнушеніе велика сила:D:D:D
    Оце хочу спитать.У минулому році хтось запитував отаку штуку. DSC_0414 (2).jpg
    То не мав спокою поки не знайшов:).

Unnamed Player, SOTNIC, консерватор та 3 іншим подобається це.
  16. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.005
    Адреса:
    Лісостеп
    Обіцяють багато снігу. :rolleyes:

upload_2017-1-6_16-37-47.png

Unnamed Player, консерватор, ejnalej та 3 іншим подобається це.
  17. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.309
    Адреса:
    Karpatia
    Ваш мінімум у мене вже цілий день, а дальше обіцяють тільки "покращення" :confused:

Alex Faa, SOTNIC, Oprishok та ще 1-му подобається це.
  18. 5нива5

5нива5 Oberst

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1138
    Лоти
      на продажу:
    31
      продані:
    2.082
    Повідомлення:
    3.601
    Адреса:
    Волинь
    Колись я найшов такі лямпи . https://reibert.info/threads/chto-za-emkosti-2-sht.794495/

консерватор та corbie подобається це.
  19. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    консерватор, NIA, Allex761 та ще 1-му подобається це.
  20. unkers87

unkers87 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    2.439
    Адреса:
    Украина
    Кресало тіп рибка. 17-18 сторіччя. Маю таке саме але довше, на нього кажуть щука. Сопутка катькини пьятаки та двухи.

ejnalej, Саня ZP.UA, Alex Faa та 4 іншим подобається це.
  21. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.098

Я теж як був малий майже так пожартував . Влітку якийсь празник шо з гарбузів вирізують ножем усялякі фігури , в середину ставлять свічку і під вікна людям тихцем приносять . От я разом з сільськими хлопцями вирішив прийняти участь у святі . Виділіли мені хату діда шо був поліцаєм , з нього всі знущались бо так веліла партія . Сказали шо він немічний та зовсім не виходить коли стемніє , не бійся та занось йому того хеловіна прямо в сіни . Я повірив "туземцям" і аби бути прийнятим в товариство вирішив проявити героїзм і попер до діда не в сіни - а прямо до хати ... Дід виявився не те що "неходячим" , а мабуть майстром спорту з нічного переслідування та пауерліфтінгу . Коли тільки я почав запалювати свічку в гарбузові - від жабуриння всередині гарбуза змокли сірники і я вилаявся вголос . Дід почув шо хтось є , приготувався і коли я зробив крок до хати - він вхопив мене за руку наче лещатами і відразу я отримав страшенний удар ціпком в плече ( добре хоч не в голову - не попав той старий самурай в сутінках ) , потім ще по сраці коли утікав - синьо-багряний міхур на сідниці вже вранці роздивилася бабуся . Більше я в тих хелоїнах не приймав участі . А дід той , доречі , не був поліцаєм а був засуджений за те що коли по його жінку прийшли НКВД бо вона натерла жменю колосків у колгоспі , той дід захищаючи жінку від побиття впустив два рази на землю парторга колгоспу , от йому й дали вісім років , а жінці п'ять . Кажуть шо в них навіть забрали дітей та змінили їм мусово прізвища в дитбудинку . Дід відсидів повністю , а бабу відпустили на рік раніше бо та зломила на каторзі хребет . Так вони разом повернулися в свою хату й прожили разом до самої смерти в злиднях але завжди чисті та охайні , в колгоспі не працювали бо обоє мали інвалідність , мали садок з грушами та яблуками , вирощували кіз та овець і тільки з цього й жили . Потім вже років через п'ять після того випадка з гарбузом я таки мав розмову з тим дідом , він пас кіз в глинищах і я признався йому в тому шо сталось колись . Він як не дивно вибачився та розповів мені про своє життя , дав велику сапетку яблук просто так на гостинець . Мама моя теж все те підтвердила і визнала шо всі від діда кривили морди бо так веліла місцева влада , хоча тихцем всі сусіди допомогали бабі у її жіночих справах .

ejnalej, Unnamed Player, Суер*Выер та 10 іншим подобається це.
  22. unkers87

unkers87 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    2.439
    Адреса:
    Украина
    Талант в Вас писати!

Саня ZP.UA, Veter-59 та KUNDLER подобається це.
  23. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.098

Так то життє - там брехні немає і тому цікаве те життє ... Дякую .

ejnalej, Unnamed Player, SOTNIC та 2 іншим подобається це.
  24. unkers87

unkers87 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    2.439
    Адреса:
    Украина
    За що мені дякувати? Просто читаеш Ваші строки наче сам там побував. Талант в Вас. Добре з вами але треба вечерю нести.

ejnalej та KUNDLER подобається це.
  25. Град-1

Град-1 Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    26
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    41
    Повідомлення:
    1.590
    Адреса:
    UkrWest
    Всiх Вас з наступаючим Рiздвом Хрестовим!
    Здоров"я та добра Вам та Вашим сiм"ям!
    iду попрацюю..., розставлю стiл на вечерю.:D

KUNDLER, Unnamed Player, Бек та 9 іншим подобається це.
  26. гринго80

гринго80 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    4.855
    Адреса:
    Слобожанщина.
    Дякую,я мав на увазі що комусь було потрібне,чи щось в тому дусі...:rolleyes:
    Добралася і до мене хуртовина,буду завтра торувать дорогу на село:D:D:smile_18:

helicon, ejnalej, KUNDLER та 9 іншим подобається це.