Солід був непоганий - скільки разів він в мене з руки випав і на асфальт, і на бетон я й вже не пам"ятаю. А отого Хамера купив ще з того приводу, що він на андроіді і я можу запакувати аплікацію для оцінки дерев. В інструкції написано, що телефон є водощільний, а на висвітлювач купив та наклеїв шибку панцерну.
тре перевірити. киньте його до баняка з окропом а потім гепніть молотком добряче. якщо працюватиме то добре а як ні то най гроші вертають бо перевірку не пройшов а це вже косяк виробника. отакоєот
Я стрункий та несмачний. Нехай спочатку пан К. з Касіо, вони вгодовані. А коли вже собака наїсться, то тоді ми вдвох можемо заїхати, та спокійно покопати.
Доброго дня! В нас -12 заметіль, вітер північний. Зима. Вчора щось таке сталося що усе ломалося. Цілий день програвсь з водопостачанням до оселі. Виморивсь з тими цяцьками. А під вечір так щось зле стало усі кістки та суглоби ломило та усі мьязи боліли, та ще і морозило як цуцика. Температури небуло, шмарклів теж, приїшлось лікуватися, випив дві чарки домашньої горілки поїв холодцю з хроном. Сьогодні як нова копійка. А що то була за пошесть невем.
Камери дві: 5 та 0,3, але на камерах мені не залежить, акумулятор (блютут постіно включений бо в автівці є телефон) тримає вже чотири дні.
ну Алексу теж можна щось дати на тимчасове користування а сусід все єдно поїде тілько на налигачі бо як я вже казав він боїться гонорові мешти пилом притрусити та те що нежить нападе. його до речі можна як принаду використати, привязати до дерева та рота буряком заткнути і най той пес його зїсть а як зїсть то ми його вполюємо та комірів собі наробимо з хутра.
а мене дешевенький самсунг, одне тілько що кольоровий і все, ані камери ані інших цяцьок там нема та мені і не треба. мені зателефонувати треба і все а з цим він гарно порається.
Ось на нього й наїдемо тильним правим колом КрАЗа 255, а потім панську клуню зревідуємо та зробимо маленьку єкспропріяцію
Відповідаю: ми не садили, але ми будемо трусити! А тепер отакий придатний лінк для тих хто любить кийки що грюкочуть - http://stevespages.com/page7b.htm
У мене, там ще клямка нижче є — в кадр не потрапила) А що хочете ці двері антикварні прикупити? Міняю разом з гарцабою на нові з установкою і Вашою доплатою))))
Їздив по дружину в село,таки холодно на вулиці,зате напарник по копу подарував ясеневих дров куб,бо йому для коптілки не йдуть. Гравіцапа недавно втрапила в яму,аж репнула дентка і загнув фельгу,мусив купити 2 вант.шини ,фельгу вирівняли,але то не все, від удару загнуло кріплення серьгі ресори,аж зад.балку змістило,думаю чого то мене зносить на сковзанці. Отака у нас Європа на дорогах.....після поляндії так вертався і розслабився ,а сніжок свіжий ямку притрусив...шоб того директора волиньавтодору в ту ямку положило і снігом притрусило. Хоча згадав прошлоручну поїздку в Запоріжжя ,приїхав з квадратними фельгами.......незабуваємі ямки від Кобеляк до Кременьчуга і десь під Золотоношою.....авто-жах!
Сніг мете сильніше, вже маемо невелички перемети. В дорозі зараз скрутно. -10 . Варю пшеничку на кутю.