отож і погано((((( але до справи. пане Алексе. попереджую якщо ви ще раз запостите в цій гарній темі оте кацапське біосміття то я буду змушений звертатись до адменистрації щоб той пост було видалено а вас покарано. для такого є окрема тема і там постіть стілько скілько влізе. бо після побаченого я мусив випити заспокійліві три філіжанки міцної кави а це час і через це я довго не міг лягти спати тож невиспався. отакоєот. тож постіть кацапів в оцій темі https://reibert.info/threads/tak-sho-tam-u-kacapov.833988/ а тут ми Українці відпочиваємо. отакоєот
За повірям завдати шкоди вовкулаці може тільки "первак" чи "мізинець" - тобто син який народився першим чи останнім в сім'ї. бити можна будь-чим, але обов'язково "навідліг" тобто в сторону тильної сторони долоні (від себе) і кількість ударів обов'язково повинна бути непарною. Вважалося, що при непарних ударах у вовкулаки порушується зв'язок між хребцями і він не може рухатись. А коли завдати парного удару - хребет вовкулаки знову стає здоровим.
Участники культурно-просветительного товарищества «Просвіта» и Сечевые стрельцы, Елисаветград (нынешний Кропивницкий), 1918 год.
Який ти вразливий. Я чесно заховав те під спойлер, і попередив, що "вразливим, людям з хворим серцем, вагітним жінкам та неповнолітнім дивитися категорично не рекомендовано!" Разом з тим, зауваження приймається. Бо таке відео - то дійсно хардкор.
що до вовків чи вовкулаків. сталась така пригода а мо і просто збіг, незнаю. їхали ми якось по справах а було це чи у листопаді чи на початку грудня бо сніжок вже невеличкий у полі був але льоду нарічках ще як такого небуло. отже їдемо з села і бачемо наполі щось темне біжіть до шляху. ну то бижіть то і бижіть не людина то і не звернули уваги. їдемо далі і через деякий час дивимся що на якійсь відстані від автівки біжить щось чи то вовк чи то собака великий але йде паралельно шляху. ну глянули та і знов про своє триндимо. знов подивились зха якийсь час а воно ж таки бижить, а проїхали вже чималу відстань від того місця де побачили вперше. корочше їдемо та дивимось що бижить та невідстає йде паралельним курсом. в нас степи навкруги тож видно добре ну хіба що посадка якась трапиться або балка але проїжджали далі а воно бижить. доїхали до мосту через річку лід ше не став та і ідемо далі але бачимо що знов зявилось те. коротше так до міста воно і бігло поряд вже і присмерки пішли але через те що сніжок був то було видно що бижіть. а вже як з міста виїхали то вже небуло або просто небачили. додому дістались нормально і нічого такого ни з ким потім несталось на той час. бо було то вже давненько років 15 тому а мо і більше. отакоєот. і що то воно було та чого поруч бігло велику відстань невідомо.
та бо сам думаю, який би то взяти....!?хтілось би щоб у водів не тонув та й при ударах не клеїв ласти
Була у мене колись історія,ще я був молодий і не мав власного авто.Зате копійка була в брата і часом після танців любив з якоюсь молодицею полїхати вночі до лісу.І одного разу коли я качав прес на задньому дівані в місячну ніч бачу якись збочинець заглядує в вікно...а тож морда собаки чи вовка,я аж підпригнув і головою бумцнувся в дах,той звір швидкозник в кущах.після того я оженився і до лісу нікого не вожу.
ну і нащо собаці ставати на задні лапи щоб зазирнути? мій хомячок і так зазирне у автівку таку як жігулі
та не бійтесь ви так. візьмете свій ТТ та мені щось зі свого схрону дасте, обовязково поверну як додому їхатимемо, та і посунемо туди