Доброго ранку вельмишановне товариство. -16, похмуро. Кутя замочена, холодець зварений, ковбаса пальцем напхана і скоро полізе в духовку пектись. Ще треба буде натерти хріну Сьогодні ніхт арбайтен. До понеділка зробив собі та працівникам вихідні. Оскільки на вулиці сильна холодрига, то збираюсь "своїм тєлом прожигать діван" Треба буде зайти в гості до сусідки
Це буде ідивідуальний пост, скерований до Сашка ЗП - подивився на ваші хвото та вирішив бігти по вягру!!!
в нас сніжок пролітає, -10 С, помив машину, підварив котла бо тік, , поміняв плафони, пробив раковину бо забилась,поставив чай, перевів кошти на карточку сцук який я унівеерсальний, ще машинку швейну дістав, зараз підсумка дошию. працювать і робити добрі справи в свято негріх отакоєот.
Добрий день. Таки той сраний дід морозко до нас добрався,треба вже шось робити з тим глобусом. Блін добу провів в бусі ,вчора як повечеряв ,дочка суші наробила а я все то суші запив оріхуйовою настійкою,і ще досі мене то суші не відпускає... Волинська область, Україна Сильна хмарність −16°C +3°F 2м/с 4миль/год 7 Пн 754мм рт. ст. 1005гПа 30д. рт. ст. 79% волог. 3°Cвода
тю. от постійно камуняки на одні і ті самі граблі наступають. то єропляна охороняють то бункера то ще якусь нікому непотрібну херню.
вітаю панство. як і завжди тепло та сонячно. а от на дворі картина геть інша. вітер почався що правда невеличкий поки що та сніжок пустився теж маленький. що буде далі побачимо.
Дрова напиляні.плиту розпалив.теплоАж 37.6.ломає все тіло.А вмене ніколи не було температури.чи мо просто не вимірював
Може, це тому, що німці під час ДСВ до них не дійшли, і бункера з жидами, на котрих можна робити гешефт, у китайців немає?
Дай Боже щастя ! Слава Йсу ! Я теж чув від батька шо колись дуже давно хтось з наших родичів розповідав як бачив на власні очі і навіть пам'ятає як після того в нього потепліло в штанях та як навіть те тепле та липке смерділо хоча й мав на тоді лише штири годи ... До хати була прибудована кліть і мала спільні двері . В тій хижці було всього повно - копчене сало , підчеревинка , залита смальцем шинка , цибуля , часник , діжа з борошном , ночви з грибами , висіли на жердинах і копчені та в'ялені ковбаси ( ну не ті звісно шо по пів року , але до Паски від Різдва за католицьким стилем таки висіли ) . Так от зранку вони побачили як до хати зайшов дідо , він нахилив голову до низу й котив долівкою від порогу до хати хліб , аж раптом шмигнув у кліть головою нахилився до гарчика й став жадібно ковтати жентицю , а коли розхилився - то вже став вовкулакою , загарчав і кинувся до кошєри . Тут старший син схопив рушницю й стрілив того перевертня , але й кріс його не брав . Вже коли його ймили та на ґралі нанизали - він заголосив як людина й попросив перед смертею книша з бринзою та тітка дала йому збанок зі свяченою водою і він помер та знову став людиною , отаке вот ...