А про що з тобою можна потириндіти? Ти тільки язика показуєш, кацапи ввижаються тобі всюди, та обзиваєшся на присутніх. Результат очікуваний.
ну то і йди звідси. теж мені цікавий співрозмовник знайшовся. тілько те і робиш що капості пишеш про мене та жидву та кацапів захищаєш.
топать спати , котел потік завтра сваркою підварю, або чисто холодною заліплю, скільки там до весни ще дотягнуть. головне щоб коньки "незавернуть" до літа,
ми що пянички якісь чи волоцюги? тре чемно підійти, привітатись, розповісти про себе, пройти прописку у темі. а з пляшкою то до реббе Похабича, то він синяче постійно і тверезим його вже багато років ніхто не бачив. він плєшці зрадіє.
Извиняюсь. Не сообразил, сам после НГ еще ни разу без промилле в крови. Приветствую, Уважаемые!!! Извините за дерзость. Надіслано від мого GT-I9082, використовуючи Tapatalk
Толя з прибором розповів про фільм, де можна побачити людей, у яких свято не припиняється. Документальний серіал "Соседи", любительська зйомка буднів десь у рассєї. Спойлер Вразливим, людям з хворим серцем, вагітним жінкам та неповнолітнім дивитися категорично не рекомендовано!
ну то почнемо. що ви за один? копарь, колекційонер, реконструктор, тощо. чи згодні ви посадити дерево, закатувати москаля та вбити ластівку? поки що треба відповісти на ці прості питання а потім будуть чи не будуть інші, все залеже від відповідей
Дерево посажу, на ласточку рука не поднимется, а на человека... все зависит от его отношения и побуждений. Надіслано від мого GT-I9082, використовуючи Tapatalk
вітаю вашамосць. де це вас чорти носили що засідання прогулювали? чи мо хабар копали чи скарби шукали чи молодицю яку втішали. гаявасуважнопитаю