згоден. бо поналазило кацапів і почуваються себе тут вільно, ще і керувати пробують. а місце їхнє під шконкою біля параші. тобто у кацапстані най сидять а не сюди ходять та смердять
так еліксир вже в Буратіно увірував, він неприймає хритса і вих свідків, вірить тіко Буратіно і грибам.А про вовка то жуть, лапа сцук в ного що моя нога.Іду знач лісом, гарні девайси, пуговиички , манєтки попадаються, справа яр глибокий, зліва такий ліс ялинковий що жуть, і тут кістки великі, жуть, обглодані, і так в мене бжим, бжим,і така чуйка що якась сіра тварюка десь поряд, назад стрьомно йти бо темніє, вперед х. його зна що там , пішов попід краєм яру, мало лі що, сігну вниз, жалко мд зламавби, в мене ще Фішер Ф70 був, ну дійшов до дороги, а там як припустив до лісництва то так ззахеканим мене камради і перестріли в одній руці ф70 а в другій старенький ТТ. як будете там, десь проходить, то саперка ваша, презент. https://reibert.info/threads/ostorozhno-volki.365955/
Вітаю шановні! Передивлявся хвото різні і знайшов! Хтось тягне відомому пану кулемета. Так ось стало цікаво, чи до тягнув?
Я про того хто тягне Ось Вам підказка Тот вздохнул, пожал плечами, Лысый, ростом невелик. - Ленин,- просто отвечает. - Ленин! - Тут и сел старик.
.........Глядь.а то мій Сірко(Рябко.Дунай.Туман і т.д)І вн мене взнав.І яйого впізнав.Але срать не перестаю......
блін, прості , копані в болоті, епть а якби вовкулака, все пісець. , може і добре що мд продав, а інші в руку нейдуть, мабуть знак таки.
там і без замальованої морди лиця ясно хто. от тілько чого він його тягне? хоча що та бляшанка що самоваря кипятять воду, тілько у різний спосіб нагрівання