та ну як жеж без вас? тілько з вами! а от сусід най дома сидить бо він боїться на природу виходити щоб нові гонорові мешти не запачкати та нежіть не підхопити. його ліпше до нацгвардії здати більш толку з того буде. отакоєот
я оце якось поліз до льоху і шарпонув двері що ключ вилитів. а воно якраз вже і темно була та ще і сніг. посвітив ліхтариком, помацав руцями та і пішов за піном. притягнув та почав пікати. а куди ж воно? там плитка лижить а вона є арматурою в середині то пін постійно пищав. то пошукав троха та і плюнув, закрив на засув. але потім днів через скілько знайшов того ключа але в іншому місті ніж тем де шукав. отакоєот. а ви кажете
сире мясо їсте? кров п'єте коли свиню колять? коли прокидаєтесь у ліжку не знаходите лисття, хвою, дрібні гілочки? сни якісь чудернацькі сняться?
та все добре, нерозбіглись. кажу ж на засув закрив той що з середини зачиняється спеціяльним кривим ключем. ще у 90сті дід зробив та поставив. але я їм рідко користуюсь, резервний.
а знаєте що я вам панове скажу.є в мене велика підозра що отой припудрений аліхер ні хто інший як отой андруша, вишкребок свєти папєрдітільши та глиста паромця.дуже вже манера його схожа.
шановні добродії, може хто щось порадить...де б прикупити форму австро-мадярську...!кажуть навіть китайці продають, та щось незнайшов в дєбрях інтернету!дивився я на старого швейцара...та кажуть більш знаючі люди, що не канає....!