Не знаю, як для Аскота1, але Консерватор подумав, що це неподалік його домівки і вже мабуть вирішив відстрілювати конкурентів . Довелося пояснювати, що це зовсім в іншому місці .
Не просто церковна, а церковно-комуняцька і страшно багатаОдних лиш самоварів з патяхвонами цілий вагон - я вже не кажу про ляпсардак і сало
Так основатЕльно ж собратись же ж треба ))) От Вам харашо,а менi хоч розiрвись,в Севастополь хочу i до Вас хочу )) Але Ви мене уговорили )) Скачемо до Вас,ховайтесь )))
таке! я вже зібрався з шматом сала на відвідини. але як взнав відстань то зрозумів що пішки не дійду, а щоб їхати то часу зараз немає((((( ну то нічого якось зустрінемось.
чого це хоче? вже зробив! то ви або не знайшли цю тему або її видалили. так там аскотик похвалявся що пані Ова за ним бергена набитого салом постійно по лісах тягає, щоб наша миша не охляла з голоду
А в мене загадка до всіх! -Якщо в тракторі Т-40 пробитий насвічник, то чи може це впливати на роботу глибинної рамки "Скіфа"????Заю, в мишки є такий тракторець...
ти ба як миша влаштувався. вдома трахтор на праці карти. як це він іще своїми ногами на коп ходе а не на карті або на трахторі їзде
До речі, де це він? Мобуть назбирав зранку відро жуків короладських, та пішов на базар продавать, казав травить жалко-убитки, вигідніш продать...
та ні. то він їх замість хрущів на сгущонку переробляє. то він бере відро жуків, перепуска на м'ясорубку, додав цукру, оливи і ось маєш гущонку.(с) нажаль хрущі закінчились з ними смачніш. так що людоньки будьте обережні! не купляйте в Аскота гущонку!!!
Все залежить від того скільки ворон літає над трактором, і що на сніданок їв тракторист а також від тонг чи їла Ова з Аскотом сало в той день
Казав мені колись , що вареники з хрущами-сама смачна їжа! А сало нашпигаване молодими личинками жука-смакота!!
ну то я вже давно підозрював що він ще той гурман треба буде йому слимачків надіслати, мо теж сподобаються.