то ще не значе що він очищений та придатний для освітлювання, могли розбадяжити. гніт обрізали, якщо обрізали то як? і на яку довжину висувани гніт?
у розділі" продам післявоєнні вещі"- фонарі і лампи- камрад ЮТУ продає лампи"вогонь в руці" та принади до них.З мобіли посилання не можу дати.
Гніт не обрізав,лампа невживана,ще з інструкцією була,просто відтер порох. Коптить,навіть на самому маленькому,а на великому взагалі чад хмарою. Гадаю теж,що гас гімно.Ось і питаю,хто яким користується.
хіба для запальничок,а ґаС нині спєцом бадяжать.бо деякі аватари на чистому дрянь бадяжили./і ацетону по тій причині не найти.но розчинники.
Ну то вікінги вже нехай , можна пояснити - вони хоробрі та безстрашні вояки і надійними дракарами всю свою історію бороздили моря та океани . А от воінствующіє жиди хіба що "бороздили большой тєатр" та їхній мойшамухамед тільки одне море й спромігся розверзнути , а от по всьому світі якось розповзлись наче павіліка - ото еніґма !
не робить дурниць. ні в якому разі не лийте до гасової лампи бензин. бо буде вам бада-бум та ще і пожежа
Ага ! Ось і зовсім навпаки - вони там адаптувались і дороги та стежки їм ніц не потрібні . Вони тамка куди потрібно плавають як іхтіандри - он Вінченцо навіть свині там завів та навчив їх полювати та заробляти на туристах і все плаваючи в морі . Тіко ті свині там тепер стали хижаками бо з початку пере..блися з тамтешніми леопардами та тиграми , а потім їх пожерли . Доречі сам друзяка Вінченцо вже втік від жінки свинів на інший острів , чуба поголив , але на добру згадку про своє славне сарматське коріння таки собі зробив пам'ятника з оселедцем ( тамка є фотка де він на пікнік вийшов , острів'яни як справжні італійці грали в футбол але їх зжерли тигросвині і залишився мняч - от з того м'яча та зрізаного оселедця він і зробив собі згадку)
то налаштування сбиті. давайте її мені я вам налаштую що і коптітиме, і смердітиме і вибухатиме час від часу але не сильно, тілько щоб усе у сажі було
Як на мене,то сіль на крайній випадок,бо прогризе нафіг дно в ємності. Подивлюсь вечером,що в розділі продам пропонують. Дивився на ютубі,працює на мангальній рідині без кіптяви.Рідина на основі парафінів,але не спіртів. Ну і фітіль перевірити і за потреби підрізати трапецією.
Всім вітання. Нарешті повернувся до цивілізації - включили світло. Нічний вітер, хоч і сильніший пам'ятаю, але теж нічого - місцями повивертав з корінням півметрові дерева. Та і зараз ще не хоче заспокоїтись.
Гарна коптильня - по феншую ! Такий довжелезний прогар саме для найкращого холодного копчення , й всі шкідливі та в'їдливі КОНЦЕРтогени затримаються в лабіринті доки дим дійде до продукції , одним словом - респект !
В нас не такий сильний,щоб дерева вивертав,та з дамочек у коротеньких спідницях, трусики подекуди стягує.