от даремено таке написали, розшифровую як пан К прочитає босий, голодний, холодний. босий знач закальоний, голодний-знач харчується здоровою їжею. холодний- у вас все це по Суворову,.....Ноги держи в тепле, живот в голоде, а голову в холоде..., з цього вивод, печінка і почки здорові, та і серце нормальне. даю підказку ...є, за невеликий % можу купити, але гроші наперед.....
Вітаю, панство! Має бути саме у халяві. Ось, наприклад: Разом з тим, я далекий від думки, що ті люди 18 століття всі мали чоботи.
тю на тебе. тож не кацапи щоб чобіт немати чи у лЯптях ходити. в нас чоботи мали усі ще були постоли але то теж шкіряне взуття. тим більш вершнику без чобіт неможна, тре конем правити
Да..., у Вас осмысленный расклад . Ну а процент...? Про нього згадувати не маэ потреби, людина ж доросла, сама в курсi, я так думаю...
Носили і лапті. Тільки називалися вони личаки. http://gazeta.ua/articles/history-journal/_postoli-yaki-mozhna-bulo-za-vechir-stancyuvati/436208
і говір якийсь не наший та і розповідають там вже за часи совєтів. тоді нарід усюди вбогий був бо кацаня усе повигрібала. на свої каліктівізації, індусріалізації, цилину та повсякдену війну. тож не тілько личаки носили але і з шин взуття шили.
тьху на тебе. постоли то постоли а лЯпті то лЯпті. ляпті тілько кацапи носили і носять. а назва схожа тілько тому що колись давно жили поряд і перенимали один в одного. бо і мови схожі були і вірування. одні кацапи " а ми ніпанімаєм"
та я ж тобі не теща. в мене не отруйне, око не випече якщо втрапе. та і не цілив я в тебе. як Новий рік відмітив? тебе не побили за те що з кухні уся тягати почав та у куточку їсти у процесі приготування?
Ещё скажи что у тебя целебная... Ничего я в куточек не таскал... Всё сам за столом выжрал... И даже баночку хрена
ну а чому-б і ні?! ну то звичайно. не тягав. як жеж. тілько і чутно було як жінка сварилась що ти то ковбасу наджер то сиру чогось замало те ще чогось чого я незрозумів але мабуть мова йшла за горілку. а хрін сам тер чи купляв?