то не такі. ані шварцлозе, ані льюіса, ані дрейзе ані мг08\15 там нема. інші моделі мене не цікавлять.
агов панове! а затролимо кацапів, привітаємо їх з Днем Народження Провідника! https://russian.rt.com/ussr/news/346940-kiev-shestvie-bandera-policeiskie
вже так(((((. а до цього можна було просто відписуватись. курви кацапські псують мені цим свято. буковина взагалі то частина до австрії а частина до нас.
ще покищо це доподлено невідомо але ходять чутки що таки це відбулось. хоча восхрес тут троха неприпустимо бо то ліше франц-йосип а не христос. а от те що він як то кажуть переродився у новім обличі з новим імям то такі чутки ходять. отакоєот
Таке , а ти шо не потрібен ? І тебе асвабадят , тим більш шо ти їх шахтьорського краю , а як історія показує кацапи шахтьорів дуже люблять асвабаждать .
шахтьйорський край йде у дупу свинячу. бо я з гайдамацького краю а ми різним зайдам просратись давали. тож най приходять, зустрінимо.
Які гайдамаки ? Ви їх коли-небудь бачили ? Ви ще скіфів би згадали ! +уйня це все ! Басні дідуся Панаса , не було ніяких гайдамаків…
Най мені 9 пар віддарують,а я їм залізяку якусь.сезон ж в мене відкрито сьодні в 10 ранку.п.с.5 інформаційний ганяє музон.зара-Меркюрі.
Лямпу зкурили,кулємньотом елєктриків стріляли.нє ну не курва?дньом рекламою дрочаться-наніч класика року.кефіри зброджені на тому телебаченні!навіть повний волюм не загониш,бо нічка.а в 7.00-на роботу((((
Бобраніч комради!ще трохи та в наряд.п.с.реґлямент пильнуйте.день меломана.<австрійські військові марші-саме те.маскалів дрочити)))))))>
Доброго ранку ! Вітаю пана Alex Faa з Днем Народження ! Бажаю міцного здоров'я, щастя, вдачі , повний лантух знахідок та іншого добра .