\Lj,hbq dtxsgh тхьу Добрий вечір копачі і сочуствуючі. З з 10 ранку підняла мене іпіческа сила,нива5 пішов в відмову шось із ребрами (видно печінка не вміщається)Борис який напарник по копу зголосився добровольцем не пиющим,ну і ми поїхали,а поіхали моєю гравіцапою і до лісу завітного не доїхали ,прийшлось шатунами хитати десь 6 км в одну сторону,і назад,накопали всякого шмурдяка.Бориска підняв знак ГТО тільо польський з закруткою,бо не зажав цекорок для діда а я цукерки сам висосав ,такі з нанаходками сьогодні вісосав. цікавими.отакі на сьогодні походеньки. у лісі ваш подарунок під ялинкою,вам жеж сказали координати.
Вітаю панство! Тільки припхався додому. Зранку, як і планував, був у гарнізонному храмі. Відстояв службу поставив свічку за мир в Україні та за упокій душі Провідника. Посиділи з хлопцями, потім провідав тещу, і зараз з важким шлунком вже починаю черговий раз тихо ненавидіти новорічні свята. Істинна правда. Біля бетономішалки швидко проходить, перевірено.
Я бетонував влітку. Причому, так сталося, що три дні підряд був з жорстокого будуна, і три рази лікувався. І, хоча перші півгодини хотілося померти, допомагало щоразу. Тож спосіб перевірений.
це дуже добре. я тепер знаю хто мені буде бетон мішати. і не кажи що часу нема, що ти хворий чи ще щось. приїдиш та будеш бетонувати
То було давно, й неправда. Вже четвертий рік іде, як я не знаю, що таке бодун. І як бетонувати забув. І взагалі, то був не я. Мабуть, хтось мій аккаунт зламав у "Курилці".
жидівські казочки будеш реббе Похабичу розповідати на сповіді. а мені нетреба. тобіж сказано що треба бетонувати знач треба. тож відмазки неприймаються
гиииииииииии. кацапи вже концтабори свої реклямують як дитячі забавки https://reibert.info/threads/najdi-7-otlichij.853482/
Пан Бек писали, що в лісі. Координати у Вас в особистих переписках. Заглянь під ліжко. Раптом і там кацап? То малюнок про білоруських прикордонників.
щось той прикордоник на вертухая схож дуже. та і де там ті прикордоники є? нема там кордонів бо там частина нашої землі, частина польської а частина литовської.