е нє, тут потрібно підходить логічно і по фен-шую якщо мордякою. то сопельки замерзнуть, встане та піде дальші шукать приключєній а якщо дупою, то яйця відморозить, і не буде плодоносить собі подібних тут підход правильний потрібний , отакоєот.
Було темно,а ліхтаря я йому не ставляв :-D .Я не додивлявся,заспокоїв і все. Замерзнути не повинен був :-/ там на зупинці схожі були,напевно його випивохи.. В селі у батьків таких доста,ну буду прощатися до завтра бо звязок :-(
А що , таки добряче гепнув ? Так нащо Ви до нього чіплялись ? Та й взагалі кидайте те куриво - від нього бачте шо бува крім напису на пачці ...
Доброго усім вечора!Як ся маєте?Бачу добре себе поводите,не бешкетуєте.Молодці!Значить подарункі всі отримали
, це мені Санта клаус передав Вами ? Знаєте що саме цікаве в цій історії, можу купить нові ложові кільця , прилив, і т.д, але не пофеншую буде на копаній СВТ 38
Та який там подарунок,д ідора морозяку з тією пройдохою снігуркою під ялиночку поклали мені десять пар шкарпеток,а я хотів якусь цяцьку жилізну
Та ні - він просто парктичний , він ніколи не дарує на одну особу аж десять пар одинакових шкарпеток бо дарує тільки одну пару .
То Ви митець ! Так змалювати з натури то є талантіще !!! А Ви здогадались ще й сфотографувати того подарунка ?