доречі нашим полісяям дуже пощастило мати в скороченому вигляді: желтоводское отделение полиции(жопа) как никогда в точку!
З прийдешнім всіх гарних людов ! Також надибав такого в батькових скарбах , тілько дерево все шашлі зжерли нанівець . Думаю знайти майстра аби зреставрував . Теж бемкає години і по одному разу щопівгодини .
Доброго дня,от і настав Новий 2017 тий,всім всього найкращого,а москалям в честь 100-річного ювілею "вєсєлухи" під назвою рєволіція,і пуйла на крємльовську звєзду
У мене - настінний прадідівський, Карл Беккер. Бемкав щогодини, то я поки поставив на беззвучний режим.
Всих из Новим роком!Чуть не провив свято у жандармерии.Йшли из жинкою та молочшою донькою до старшой зустричати свято.Бо рахую шо Новий рик-симейне свято.До моих дивчат достибалися два пьяних гопника,дав одному в нис,другий втик.Це все на очах полицаев.Зробили -зробили вигляд шо не бачать.Висновок-нова полиция слипа,глуха,нима.
З Новим, вже наступившим Новим Роком !!! Хай Всім Добродіям рік принесе удачу, счастя, щоб збогатилися як морально так і матеріально. А недобрим людям -хай принесе те все шо вони принесли добрим людям. А нашій Україні принесе Мир, злагоду та процвітання. П.С. від мене особисто користувачам даного ресурса персональний подарунок зранку - і гарного настрою на всі Новорічно-Різдвяні свята.
Доброго ранку та з Новим Роком. Погода до дупи у зв"язку з чим і настрій не дуже святковий. Але є маленьке "але" котре може звістувати як поточиться 2017 рік - був на шпацірен з собакірен та знайшов десять злотих - може це якийсь знак!? Повернуася до дому, дівчата хропуть, а я відсвіжаюся Немірів - selected VODKA та закусюю салатом з оливок, мідій та креветок чого й вам усім бажаю!
Таки знайшовся "один дурний оригінал". Махнув з молоддю трьошку по парку, згідно вчорашнього флеш-мобу.