Мої вітання шановні! Усіх присутніх і відсутніх з наступаючим НР Хай у Новому буде все нове! Старі залишаться лиш вина, істина і друзі
Довго гужбанити не буду,дочка поїхала святкувати з друзями,а ми у двох з дружиною будемо ,ніби нікуди не збираємся і гості не попереджали шо будуть..... До 9 ранку можна розколихатись,взяти мд і походити по лісі,крайню сутку знову проночував в бусі в чергах,чую шо довго так не протяну,треба ходити ногами.
І хочеться вам шаритись по всяких тих фб,я все більше схиляюсь що половина користувачів нету та фб важко хворі з психлікарень .
Вітаю всіх з наступаючим!всіх блаґ комрадам!а москалям-йолку палку в ..,!думав завтра сезон відкрию.но.якась пимпература вчепилась.вичухаюсь до раня-то піду.а зара повечеряв,тублєтки,порошки та в люлю.<а.к.на зарядку поставив всеж>.
Я теж був думав поїхати покопати. А потім згадав, що завтра ж Іллі Муромця. До храму піду. Нехай, буде іще час.
Отже пимпература температурою а коп по розкладу,я сьогодні закрив сезон,і щоб не на роботу завтра відкрив би новий,а чого прогулювать
Ні не єврєські, «Le Roi a Paris» німчурівські, до 1909 року)) так як у 1909 відома годинникова хвірма Kienzle, запатентувала марку «Le Roi a Paris», тому право на її використання мала лише Schlenker-Kienzle. А до того, часіки з написом «Le Roi a Paris» штампували різні виробники: Yunghans, Shlenkler-Kienzle, PHS, FMS. Мої (F.M.S. - Friedrich Mauthe, Schwenningen). Надибав колись в одному селі, купив занегрубі гроші)) а от на ремонт в губернії влетів на той час (2010рік) в 500 грн. (з гарантією 1рік.) Відбивають години та півгод. Ходють уже....... в лютому буде 7років, правда відстають в тиждень на +-10 хв. треб маятник регульнуть, та все відкладаю на потім. Корпус реставрував самотужки отакоєот.