І ще дещо: Лучан запрошують на новорічну пробіжку Усіх любителів здорового способу життя у Луцьку 1 січня запрошують взяти участь у новорічній пробіжці. Про це йдеться у повідомленні організаторів у Facebook. «В неділю, 1 січня, всі, хто любить біг та взагалі здоровий спосіб життя, збираємось в центральному парку імені Лесі Українки, щоб зробити першу символічну пробіжку в новому році (не швидку та не довгу)», - йдеться у повідомленні. Збиратимуться учасники пробіжки 1 січня о 10:00 біля входу в парк.
Хай вовком виють москалі, А жиди верещать як свині. Свято нині на моїй землі, Новий Рік у рідній УКРАЇНІ!! Дід Мороз нехай в торбині, Як у дуже гарній казці, Подарує купу щастя. А Снігурка чарівна, Усміхнеться, як весна, Принесе здоров'я міх, І щасливий теплий сміх. Щоб у рік Півня, в наступному році Усім нам щастило на кожному кроці. Щоб добро та удача усіх нас чекали, А кохання і успіх – не обминали! Свято починається, Столик накривається, Сальце нарізається, Закуска розкладається, Пляшка відкривається, Чарка наливається, Тостик промовляється, Пісня затягається, Хтось добре нажирається, Зранку прокидається,- "Довбня" розривається, Росольчик випивається І знову починається...
Забери мене завтра в 8 ранку і ще може Бориса ,треба тікати з хати ,бо то не здорово сутками за столом сидіти. Буду винним,2 виїзд за мною буде.
Висунули з малим на смітник старезний монітор і системник для пентіума. Є ще напівзломаний телевізор, але, мабуть викину його в наступному році.
Там цивілізація - ніхто просто так дивуватись не буде ! А кому дійсно стане дивно що на новийрік салютують - ten wezwie policję .
Памьятаю новий рик на Термези,коли объявили про вивод вийськ из Авгану.Ото пуляли вси в небо з чого у кого було!1989рик-вже давнина....
Я кожен Новий рік отак щось там дарую. Є така прикмета: якщо цілий рік не користуєшся якоюсь річчю (крім сувенірів, книжок і інших іграшок), то вона зовсім не потрібна.
Відсвяткували - одна особа згинула http://kontakt24.tvn24.pl/ogromny-pozar-i-eksplozja-w-budynku-z-fajerwerkami,220727.html