вітаю панство. як то кажуть з хепі бєздеєм. тьху. не те. а як сі воно? а. о! з хепі нюєром вас новим. най збудеться усе що бажалось та знайдеться усе що хотілось. а москалі та жиди повиздихають. і мацквабад разом з кацапами спалимо.отакоєот. а ви кажете
Про те і пишу. Буде тоді Новий рік отакий Сусідня, про пряму трансляцію з лісу. Вже потерли той хуліганський пост.
[QUOTE="Allex761, post: 9287256, member: 42639" Сусідня, про пряму трансляцію з лісу. Вже потерли той хуліганський пост.[/QUOTE]
Мені той ватнік до дупи. Хочеш його потроллити - будь ласка. Але роби це гарно і тонко. А ти пішов та запропонував постріляти оленів, які прийшли до кормушки. Це товсто, і мені оленів шкода. Вони гарні, і взагалі новорічні.
Тема відверто тролляча. Нічого було там писати взагалі. А де це наш доморощений Троль? Якраз є можливість показати себе. Головне, щоб не вийшло отак:
Отого орлика знайшов на терені маєтку князя Германа фон Пуклєр-Мускау - пруського гусара, котрий купив терен та заклав маєток на терені котрого зара є парк Мужаковський, що є вписаний до реєстрів ЮНЕСКО (https://pl.wikipedia.org/wiki/Hermann_von_Pückler-Muskau).
А чи горілка, взагалі, може бути смачною? Якщо я вживаю, то на першому місці бімбер, потім віскі, а вже потім горілка. А з горілок преферую українські, літовські, а потім вже інші.
Зачепи до французських верблі подібні, але трішки інші. З наполеоновських речей знаходив тіки гудзики.