Доброго Ранку ,за вікном -7,тиша і спокій.Пора підніматися,та виходити за околицю міста чи села Новий Рік виглядати щоб повз не пройшов. Панові Вітру бажаю знайти фокоша та щоб хутір ріс і розбудовувався.Кого не згадав,вибачайте старий став уже.З Новим Роком!!
Доброго ранку панове, -5С, з Наступаючим всіх, щастя , радості й здоровья, під катушкою хабара, щоб у середу як в пятницю, в тему можна було поставить цицю, рибний день перенесем, щоб він був кожний день, а хто ікорочку нелюбить, то в вівторок до котів,в понеділок як в суботу, зробимо шабат і не будем працювать .
Доброго ранку! За вікном -3, темно та й тихо. Усіх з наступаючим 2017! Усім землякам бажаю тільки здоров"я бо без нього ні хабару, ні радості - ніц не буде!
Доброго ранку!зорі на небі, певно сонячно буде сьогодні - це добре!Все ж таки останній день року - нехай він буде світлим та чистим, щоб наступний рік був мирним та спокійним! Усім камрадам здоров"я, здоров"я Вашим сім"ям, щоб як можна менше було печалі та смутку! Слава Україні!
Всіх з наступаючим Новим 2017 Роком. Здоров,я, миру та добра... Хто куди..а я на чергування....третій рік поспіль...
Вітаю всіх з наступаючим Новим роком! Нехай у новому році дід Мороз та дід Хабаріус виконають всі ваші побажання, та покладуть вам під катушку багацько кулеметів, ауреусів, та всяких інших гарних предметів. Чи Снігурка принесе те, що вам потрібно. Як побажаєте. Здоров"я, та щастя вам, і вашим близьким. Враховуючи, що шабат новорічний, то пісня теж новорічна. Дві. Нехай кожен вибере собі потрібну.
С утром панове ! С наступающим Нас всех новым сезоном ! Всем радости и здоровья , исполнения желаний !
Шалом ! На вулиці похмуро , -6 , тихо . Вітаю з наступаючим Новим Роком ! Бажаю : здоровля (вам і вашій родині ) , щастя . В Новому Році викопати в полі чи лісі або й в горах (хто де копає) цікаву особисто для вас річ ( кому кулемет , шаблю , акінак , або ауреус з динариками і купу фібул , чи жидівську золоту мінору (пану К%) ) .
та йому банку хрону за раз зжерти, як інтернаціонал заволать! Всіх з наступаючими святами! Будьте здорові, веселі та фартові!
Всiм доброго ранку. У нас -2 , сонечко свiтить- красота... З наступаючим Новим Роком вiтаю Вас! Здоров"я Вам та добра!
В7 доброго предсвяткового шаббатного ранку !!! Сьогодняшній день, це останній день 2016 року, та останній день для підготування до нового 2017 року. Тожбо, щоб життя в новому році було меньш "засмітчіне", треба позбавитися від повсякденних тягарей та увійти в Новий рік як "нова копійка" _))) Отже, прибираємо у дворі, оселі, готуємо шало/мнесо, та інші смачні страви впорядковуємо хабар 2016, чистимо взуття та зброю (на випадок, якщо хтось з свінособак попре) та готуємось увечорі приймати гостей, чи йти до кумів/друзів. В кого зовсім з цим скрутно, є стовідсотковий варіянт- в новорічну ніч пійти на центральну площу де встановлена новорічна ялинка, (але https://i2.wp.com/s2.1pic.org/files/2016/12/30/4a2b1e83188fa504905b.jpg -)))))!!! Сьогодні буду з усіма вами в темі, але не постійно, бо займаюсь усим тим, що написав вищче _))) Отже, ранкова кава та комерційні смаколики, котрими займалась на передодні моя улюблена жіночка _)))
З наступаючим шановне панство! А не шановне проходить повз. Мира і злагоди в наступному році, І хай в Україні все буде добре! Більше їсть сала , меньш шоколаду