от жалка пацана(С) а взагалі адблок ставити не пробували щоб тая рекляма незаважала? я постпвив і ніяких вспливаючих вікон з реклямою нема.
от через таких як ви вже в країні незалишилось ані ставочка ані лісочка нема де втопити або повісити каларада чи москаля.
Для натурала Саши_крем для рук из натуральных продуктов http://www.kpodruge.ru/krasota/telo/krem-dlya-ruk-v-domashnx.ix-uslovihtmlya
ади який юморєл)))) .... можу запропонувати вам пане Руслан отакеє (від потертостей та опрілостей внаслідок довгого сидіння на лавці)
Напомнило анекдот-Доктор и жег и глотал эти ваши свечи,а гемморой все не проходит.Ну,не в жопу же их засовывать.
АнальноКлизмой.Клизму как инструмент государственной политики товарища Хуйла,нужно ввести в гос.символику : на Государственный Флаг,на Флаг Вооруженных Сил,в Герб Великой Российской Империи...Исторически известно : педерастия,инцест и снохачество - это все характерные явления российской действительности с времен еще раннего средневековья...
вим в мене мовчазний. інколи коли якась патороч повзь двір проходе то може гавкнути але як ідуть мами з малими дітями, дітячий садок поруч, то мовчить. розрізняє де нормальні люди а де такі на яких тре' гавкати
Доречі паньство виділо в новинах,яку плюху отримала мацква? над усей необятной-наша фана!ось що буває,коли хомячки виконують не свої функції.так що хомячку-хомячкове,а внучці-ну ви знаєте))))))))))
Виховання залежить від господаря.ось в мого сусіда хомячок цілий день пащу не стуляв,а вночі-коли по подвірю лазили мовчав героїчно.
то він просив в господаря їсти, а вночі сподівається що мо хтось залізе у двір та він хоч якось підобіда.
вітаю панство. так як сьогодні ще не пятниця а лише середа, і до цицьок ще дуже далеко то ось вам весела ранкова казочка. ну щоб там настрій підняти чи просто щоб розвеселити, бо щось інше то вже від цицьок піднімається.