Ну камради,бувайте ,можливо ще вранці зайду погоду напишу.З Новим Роком всіх,здоровья і щастя.Консерватору знайти свої кулемети.Касіо,корчму Червону добити.Пану Юнкерсу,поповнити колекцію гудзиків)).Дітріху,удачі в пошуках місця де козаки шляхті жіночого органа дали.Опришку,скарбів Довбуша.Коротше!!Всім самого бажаногоНу а мені знайти нарешті золотце.Добраніч,зустрінемося в 2017 році P.S.Да,ледь не забув,втілити в життя зустріч засідателей БіПК
Все для Вас підробка,мо в вас там і не проходить в ляксандрійських краях,а в нас всі такими користуються,коли на коп треба,коли добре поспати тре,приймаються на роботі без зауважень,он спитайте свого сусіду,він всетаки бухгальтер а не халамидник
хто? КАЦіо? та то найперший халамидник у повіті. та якому там повіті, у губернії. отакоєот. а ви кажете.
А кошерно? Свято не кацапське? Обов"язково. І на честь свята всього лише за 25 %, а не за грабіжницькі 75 %. А я тебе демпінгом задавлю.
А про мене сиротину і забули.тоді я собі сам і вам побажаю; З наступаючим НОВИМ РОКОМ всіх вітаю. Миру й добра всім бажаю. Нехай в ваших оселях буде мир і тепло. А на ранок.щоб здохло ХУЙЛО.
новий рік наші діди відмічали та і нам заповідали. а кацапи новий гад атмічають. різницю влавлюєш га? а я тобі у шибку куцопалом погрюкаю якщо таке почнеш робити. бо я конкурентів нелюблю. вони мені кацапів нагадують. а кацапів я нелюблю так само як і жидів. отакоєот
а наворожіть мені дядьку щоб я у наступному році шаблю підняв, три. та кулеметів двійко та ще того, сього що набажаю. га?
Стяжательство - то гріх. А оббирати камрадів, та іще й перед святом... І взагалі, шаббат завтра. Тоді і відведеш душу всеосяжним гешефтом на вході до синагоги. Можна навіть підвезти сємки зі смаком йолки.
Якщо ти про тему про трансляцію з лісу, то не смішно. Гарна тема, про ліс та його жителів. А тобі припишуть гірчичника, і будеш на Новий рік хрін нюхати, замість з камрадами спілкуватися.
в нас форум. я правил не порушував і ліше відписався що думаю з того приводу. хто згодний хто ні, то справа кожного окремо.