он бачте. яж завши правду кажу. тож вірте мені бо я великий вождь та вчитель . несіть мені скоріш усі по три рубля і мудрості я дам вам до..... багато коротше мудрості дам. отакоєот. а ви кажете
та переймаюсь що якщо тебе з хати поперли щоб ти до мене не припхався. щоб не було як ото здравствуйтє. йа ваша тьйотьйа. прієхала із кієва і буду у вас жіть©
Правильно зробила,її в даний час прогодувати,а ще якщо вживаюча горячітєльне,то це зовсім повне банкротство
Геть я розстроївсь......за оті Бекові цяцьки.....Навіть анекдота пригадав, як звіряткам мами подарунків наподарували а ведмежонку ніфіга.....
Вітаю панове. Часто заходжу до Вашої теми, особливо по пятницях. Але сьогодні Ви якісь не дуже ... пятничні дозвольте від себе пару партретів скинути: літній відпочинок, та... попарились трішки зараз зима, саме те
ну ота що літом серед поля то таки гарна дівчина, очі в неї гарні, великі . а отая що у сауні якась перелякана, очі маленькі геть
а от мені незрозуміло??? я і каріеса не бачу, і кожа не зуде , і одне місце не злиплося)) від тих цукерок які ви мені обіцяли! непорядок !
та хоч з десятьма. де цицьки? вона їх загубила чи вдома залишила щоб не заважали митися. точно! то вона їх терла, трела та і стерла нанівець. отакоєот. а ви кажете