Скільки вже говорити . Будь здоровий як бугай і ходи купатися всю зиму на річку , але якщо впіймав вірус то те здоровля до сраки , а хрін той взагалі їж хоч відрами - все єдно захворієш .
Доброго дня! З цицькатницею усіх. В нас зимно, лід майже кругом. Свято наближаеться. Наші ще троньки просунулись уперед!
а хто це в нас тут такий сміливий? хто це хоче перейти на тариф святковий та ще і з передоплатою? те що мене два дні не було ще не значе що тут анархія! анархію тут можу робити тілько я. бо порядок должен бить а нє то шо січас. отакоєот
Помоги мне, Господи! Есть таки нечего, жить не на что, ни рубля в кармане... Голос с неба: - Не ври, Изя! - Шо, доллары менять?!
Туди кидають кислоту лімонну,цукор,якусь гидоту червону щоб на буряк червоний не трапитись,і якусь гидоту щоб воно не кисло та не псувалось,напевно з пів таблиці Мєндєлєєва і це все діло перетопкують нозями дівулі такі собі чорненьку,африканочки і фасують в слоїчки теж
і у річці взимку тобі б теж не завадило купатись щоб не був таким кволим. те що ти задурно залізяки тягав та анаболіки жер що не в себе то здоровя не прибавляє а навпаки віднімає а от здоровий спосіб життя навпаки тілько на користь йде.
так то ви хрін бадяжите? а казали що паровозика охороняєте. скілько коштує буряк? 3 рублі кіло! скілько буряку тре щоб хрон був червоний? чайна ложка на літр. то не треба розказувати казочки дідуся панаса. хрін як нюхнеш то у носі свербить, звичайно не як домашній але все єдно відчувається. а це каже про те що хрон добрий і це головне.
ВІТАЮ!від сьогодні ви переведені на тариф Святковий з предоплатою у розмері 100 відсотків від вартості тарифу! тобто ви винні відтепер не 75 відсотків як усі інші, а 300 відсотків хабаря. отакоєот. щоб не казали
Та ні, пан Ко. Це Ви мені винні. А 75% - це вже хабарництво. А тариф-оце Вам не стидоба? До Вас вже йдуть. Чекайте
Яке залізо, пане ко? Ви марите. Залізо тягав у школі і грушу бив там (навсяк випадок) але це тут до чого? Які анаболіки? Ви кволийй?
та хай йдуть. зустрінемо. заразом і хомячок доп пайок отримає. він мнЄсо полюбляє а особливо з кісточками
взагалі то я звертався не до вас а до сусіда КАЦіо. бо він в нас тут у буднях колись був шварцнейгером кішеньковим. що до моєї кволості то не такий вже і кволий хоч і підстаркуватий. ті хто мене знають можуть підтвердити
ну то давайте вдвох пана Бека потрусемо. в нього багато гарних танчиком та панцерників іграшкових. йому вони непотрібні бо він весь час хлдлдильниками та пральними машинами зайнятий а ми пограємось і за нього і за себе.
так це виходе що ви з онуком будете снігурку грати. а не замалий онук ще для цього? схаменіться, відайте снігурку комусь, наприклад сусіду КАЦіо, бо він вже мать забув що воно і таке ті баби, а він вам най солдатиків дасть багато. але требуйте солдатиків на перед. бо то такий що снігурку візьме а солдатиків не дасть. тж ретельно пільнуйте за ним
оце тобі сталось! а що то ти цицьки почав постити? чи тебе з хати вигнали і ти десь у гаражі чи куріні оселився що у такий час тае робиш.
Я вдома зараз один, от і користуюся нагодою спокійно подивитися тему, та запостити пару фото. А чого це так за мене запереживав?