Вітаю ! На вулиці -3 , похмуро , вітряно . Закрив лікарняний , з нового року на роботу . В аптеках вже каблєткі закінчуються , кіко захворівших на той грип чи грві шо просто жах , черги як за харчами в магазіні . Був сьогодні в місцевому супермаркеті , трохи купив магазінних смаколиків ( того шо на городі і в сараї не росте ) , то простояв в черзі до каси 35хвилин ( працювали всі 5 кас ) , а ше кажуть шо в людей ніц нема грошей .
теж сьогодні відніс гроші до крамниць на мій подив, на касах був другим, а інколи першим, але народу в маркеті було багато, може я кошик швидко збирав, бо на вулиці діти чекали, а може й покупці довго чухались, бо, наприклад, пільсіни вибирають з кількох корзин, шукаючі найліпші ...
а от якби слухався розумних людей, себто мене, то і не ходив би на той лікарняний. от в мене два дні берці були що викручуй, досі на батареї сохнуть, ноги мокрі та замержщі і що? а то! я першим ділом після того як приїхав та вдягнув сухі шкарпетки побіг до крамниці і купив слоїк хріну а потім узяв та зїв майже увесь той слоїок. і ніяка нежить не причепилась. а чому? а все тому що народна медецина то набагато ліпше ніж отая уся твоя хімія. отакоєот
а навіщо такою погодою взувать берцаки а потім трапитись на цілісінький слоїще напівсинтетичного хрону,гумові чоботи і всередину є утеплювач типу валянця,тепло і комфортно та гроші в кишені залишаться
ну якось так вийшло що гумовиків немаю. залишились у тім, минулім житті. тож і в берцях теж непогано, та і зручніш ніж у гумовиках. а хрон гарний, нема там ніякої синтетики та і смачний він що мед з цукром але ще більш смачніший. отакоєот.а ви кажете
Здоровеньки були. За Вашими ціцьками я слідкую по пятницях. Пан енд Ко. тут окупував тему як звичайний окупант. Відсотки та інші ніштяки хоче, а ніць для цього не робе. Зі святом Вас, і навіть його))) Одним словом - З НОВИМ РОКОМ, з півдня УКРАЇНИ