ррр буде-наподарую./вже пару совітськи надибав.бартки неє.хіба пана Опришка потурбую./в наших теренах радше КР мож буть.ми в долині,а тут бартки не жиють.хіба....
та йолки!киньте то слово-остання!в мене то одна алеґорія-остання ніч пуйла,днр,лнр,дрг./ну і тих,кого не згадують/.в нас мо-крайня,тимчасово відсутня і...
Ну ще має бути період ейфорії між 5 і 10 типу ти термінатор,танцьор і іпака , а вже потім ніби вимикач вимкнуть і весь лежиш обеструмленний.
в мене виснажливий марафон почався ще 1 вересня і до вчора))) фатіт)) можна так і копита зклеїти! тож подивився б я на тебе після таких (щоденних) навантаженнь! і жаліти мене не тре! сам себе нажалію (до всірачки))) пів а то і кільограмовим шмоточком мн,Яса! дрова попиляні,наколоті, зложені, ( на три чотирі дні вистачить) все що тре закуплено! взяв Спартуху та з,їздили до Батька, провідали, гостиньця та цигарок поклали! Переказав привіт! а от тепер залишелось дуже плотненько поЖерти, розтопити баньку , та полежать доки вона буде прогріватись)