ага, пан К. вам зараз всі фото і покаже, ага, це ми по душевні простоті хабар показуємо, він записує та приїджає накопать, а в нього типу нічого нема
Всіх вітаю! після дводенного забігу по лісах на язика тіко одна пісенька приходе: Боляяяять мої рученькі, боляяять мої ноженькі! все! з копом покінчено ! аж в наступному році буду рить) а поки наводимо безпорядок, харчоЇдальню, топимо баньку- змиваемо увесь бруд і лайно цього курвячего року! точимо лопати, вчимо мапи та 1го-2-го 2017 вже можна починати сезона! а всі Пеці Пористі, вови хероголові ідуть до дупи! З наступаючим всіх! Будьмо!
Хвотовідеозвіт хабаря,відомості з оціночною вартістю,маркетинговий аналіз по реалізації даного хабаря,сплата відсотків і то негайна,а не після реалізації,нічого не забув
В клуні раби рузькорикуючі а в льоху дюжина жидів,тільки питання жиди там переховуються і читають лекції кой кому чи по нєволі
Вони там ще з 41 сидять і думають шо тут фазшисти,а за те шо їх кормлять пану в Цюріху відсотки капають!
там жиди ще з минулої війни сидять. небезкоштовно звичайно, бо безкоштовно я б їх німакам віддав би. я їм ще неказав що німаки давно вже пішли та прийшли кацапи.
погоджусь. гарно по лісах та балках погуляв. а це набагато ліпше ніж сидіти за столом та слухати нудну балаканину підпитих гостів.
лікарня.вранішній обхід.на обході лікар та санітар/з сокирою!/.лікар-1й!ліва нога!санітар-цюк!2й-ліва рука!санітар-цюк!3й!права нога!цюк!лікар-я сказав нога!цюк!я скурва сказав-ПРАВА!цюк!/який я добрий лікар.сам дивуюсь/
так ви ж не подарували справжню, бойову братку. тож і не відмічаю я свій день народження. ліпше по лісу пошвендяти та мо щось і тарпиться цікавого