Доброго ранку панове, -3С, пятниця, до нового року надцять часу ще і тема пропала продам/куплю мд? а я вже Вікінга збирався купити.
та вона ось тут!https://reibert.info/threads/perenos-razdela-prodazh-md-v-obschij-razdel-prodazh.852979/
фух, чуть кандражка несталась.типер шукать прийдеться тему в темі. і н. його перенисли, все чудово і так було.
Доброго ранку ! Вітаю усіх з наближаючим Новим Роком! Бажаю Вам усіх гараздів ,здоров,я та родинного затишку. У нас справжня зима .
Про євгейців не знаю. Їх у нас тоді не було. Навіть коли прийшли совєти, вони вперто називали себе жидами. Звичайно серед них теж були всякі люди, але взагалі-то вони не жили за принципом "кинути гоя" (бо на історичних прикладах знали, що життя дорожче), а займали свою нішу в суспільстві.
доброї крайньої пятниці в тому році всім!припер з роботи/вітав та благословляв напарників на прийдешній рік.на службу аж 2/.во.надворі-так собі+-.рився по новинах.ось таке фото для настрою-відношення президента до команди гарно видно на задньому плані
Доброго і бадьорого предкіцевого дня в старому році.Снігу нема,а є -3 на спиртовому термометру,все болото на гравіцапі примерзло,прийдеться теплою водою мити,ні би мені неиа куди теплу воду дівати. Пане Бек дякую за 10 грн.на лайф,це шо розцінювати як взятка,чи як подарунок,а то ще в хабарники запишуть і є декларацію заставлять заповнити.
Скіт прикольний.чому його не постили?ци він в похід за вами не ходи?/моя жуть но голос вчує-валить по сусідах за мною,як песа/
вітаю панство. а що сьогодні вже пятниця що цицьок багато? тоді де поділись середа та четвер гаявасуважнопитаю
В7 доброго ранку !!! Новий рік наближається з шаленою швидкістью !!! Як завжди, декілька днів не вистачає, щоб встигнути зробити всі справи та як слід підготуватися, але, цицькі від мене, такі будуть _))) Отже, ранкова друга кава та до діла...
Доброго дня,з наступаючим святами всіх добрих людей А де це Ви отсусвовалі,гаявасчемноспитаю,на якому ринку займатися гешефом??????
скоріш це річка Побук..... це є притока Тисмениці! сама Тисмениця, як підприємства перестали зливати в неї усіляку гидоту, в першу чергу нафтопереробний завод, стала чистіша, навіть риба з"явилася!