Це Ви *Важдю*башню в бандіроль пакуєте?Оригінальна упаковочка.а онучку своїм ходом відішлете?Якщо так.то нехай по дорозі завітає до старого.Я перевірю.а то негоже *Важдю*товар фуфло підсовувати
Та ни ,це я башту заникав.Хотив видкопати и за видсотки разрахуватися.А Громов видко пидглядив.Шайтан.Тепер ни башти,а ни видсоткив.....
то най вона там вже і залишається. буде прикрашати довгі зимові вечори, казки розповідати або борщі варити. та багато де онучку використати можна.
Борщі і я вмію смаченькі варити.казку теж можу розповісти.а от про прикрасу тре подумати.Але якщо вона страшна(як бабця Яга).то відправлю в АТО.най сепарів лякає.на потіху козакам
по першим двом пунктам ніхто немає сумніву а от по останьому так можна на ланцюг припнути та най хату та двір охороняє.
Специально для Громова рассказ про сиротку которую кинули в лесу и ее подобрали педоникрозоофилы.http://www.videohit.com.ua/rock/rammstein-–-sonne.html
взагалі то рано ще про цицьки мову вести бо сьогодні тілько четвер а внепланові цицьки були вчора на честь свята. чекаймо пятниці
К нам сегодня приходил Зоопедонекрофил Мертвых маленьких зверушек Он с собою приносил. К удивлению для нас Он провёл нам мастер-класс
хіба? ну тим більш ще дуже зарано до цицьок! але то нічого ось якось переживемо четвер, сподіваюсь що він завтра буде а там і пятниця та велика кількість великих цицьок.