А ви намагайтеся шукати і помічати тільки хороше . Бо хороше не так запам"ятовується , а от погане то врізається в пам"ять шо не скоро забудеш .
Все у вас і у нас буде добре . Поки не голодуємо в оселях тепло , через кілька днів два великих свята , які переважно святкуються в сімейному колі . Відпочинете , поспілкуєтеся із рідними та з нами в цій чудовій темі і все засяє новими кольоровими фарбами .
Ось покращення в діі... жиди вирішили обдерти ФОПів які не здійснюють діяльність і не отримують доходу податком ЄСВ в розмірі 704 гривні...і саме головне - не хотять закривати ФОП, бо всі масово кинулись в податкову... http://ain.ua/prezident-podpisal-zakon-5130
Якщо гайку без зупину крутити то рано чи піздно різьба злетить. При профессорі за меньші утиски народ почав двіжкувати.
невспів закритись епть . думав ще рік назад. але х. там зроблю другу стару схему, буду обналічувать. потрібно буде пана Касіо пригласить в кумпанію.
Так так, Всім сяткового настрою. Прошу переглянути світлини з моєї командировки на Житомирщину де нема газу де люди живуть на пенсії.Проїджав Бишів Бишівській хунті привіт), потім Житомирська траса стікло валиш сотню не чути.. А вже за 15 км від траси розруха запустіння кинуті колгоспи і майбахти біля сілірад. Фото закинутих хат фотав лише по одній вулиці і то по центальній...
Село називається Слобідка. Ленін привіт передає з стели на вїзді в село, п'ять хат покинутих одна жила знов п'ять не жилих одна жила..
В мене такий самий і теж десь швендяє вже тиждень — вночі десь ходить, а вдень відсипається на батареї
Зараз Хай но дружина начіпляє цяцьок і я світлину закину,сосенки. я на кордон ,гляну чи там порядок, і бігом до хати. Чуть з тою сосною не заночував в дорозі,якась сука в солярку мочу долила,ледь апаратура прочмихалась.....і то на заправці вчора.
Зара навіть газ бадяжать, і горить він припаскудно лиш на заправці Авантаж машину наче підмінили стала їхати