В7 доброго ранку !!! Ось і настала активна фаза предноворічної клопотнї, докупаємо подарунки, робимо набіги на харчові заклади (базари, маркети, льохи), перевіряемо рівень завантаження хулодильників, в кого все вже зроблено, можна наряджати ялинку (раніше наряджемо, то й не прийдеться викидати в марті_)))) ). Коротше, ранкова кава та до діла !!!
короче , повний п. суне, всі рахунки карткові будуть через налогову йти, яка сума на рахунках з того і % . Шефиня в шокі , там сумим мама негорюй, сидить з бухгалтерами зараз совіщаються аго робить. А я казав Любов Ісаковна, ваші прийшли , мені то що, я викрутюсь а вашу хфірму такі поімєют ото воно і йде до того.Фіскальна служба типер що гончі пси будуть, штрафи і щещосьнапридумаєм короче приплілі такі.
А де ті фіскали наберуть кіко людей шоб встигати всіх штрафувати , гаяваспитаю ? Їх рішення теж можна оскаржувати , а потім апіляції , касації - короче затягнетуся ті штрафи на роки .
ага, в мене штраф з пенсійного був 600 грн, плюнув та неплатив, передали в фіскальну, приїхали, кажу в суд подаю щоб рішили, а їм пох. наложили арешт на все, судись а % капа, такшо , отакоєот. До речі канал 1+1 хочуть позбавить ліцензії. готуйтесь до революції і повного п.
А нашо на собі майно тримаєте ? Перепишіть на жінку чи тещу , а у вас най буде як у юлки - за душою ні шиша .
Ніц вони вам не зроблять,своїми заявами,Ви ж не постійно опівночі на повний звук "рубаєте". А за вухо,можуть трохи попарити мізки,та завше можу сказати,що сусід алкаш/неадекват,захищали дитину.
А всі казали - ну і нічого, що Бєню кинули, а все нормально. А крапля крові моєї прапра... бабки Сари Катцелебоген кричала - якщо вже Бєню кинули ...
Та не переживайте ви так.просто крайні 10 років взятки давали через рахунки ,особливо регулярні,бо було легко вести рахунок......тільки дурні носили нал....і тому палились... Теппрр вернуться часи налу,і через другі руки...... Мафія безсмертна!
Доброго дня! Зимно, усі з ялинками носяться. Оце я розумію маркетінг...... http://pinsk.groby.by/groby-massiv.htm
нє.то ті піндоси шо маючи офігенні зарплати ще беруть оздоровчі.людей то не стосується.рибного дня всім!