та непереймайтеся, там і 10 запівдей стрьомні. Вірте правильному завіту, в золотий ключик і двері і каиорці, ось де істине світло.
Вечір добрий гарним людям ! Читав ваші побрехеньки та зупинився на лялькових хатках Концерватора , вмикнув ту німацьку веселуху ( сиджу в навушниках бо в мене гостює куменя й солодко спить на дивані ) . Задзвонив тіліфон , я підірвався аби не розбудить дитину й побігти на кухню поговорити та так , курва мать і побіг з навушниками ... Ну вони звісно висмикнулись з гнізда і на всю загорлопанили хвашісти в своїй красі . Доки соображав шо перше треба зробити - заспокоїти дитину , відповісти по тіліфону , подивитись чи не розірвався шнур від навушників чи вимкнути того німацького "Аххаха!!!" воно , звісно ревіло в колонках як має бути на першемая на демонстрації ... Коротше вже маю знову проблеми з сусідами , котрі збирають підписи проти мене в поліцію , тепер сказав сусід ( ну тіпа він і не проти музики, але теща з переляку подумала шо прийшли німці і мало не померла вже в стопіццотий раз ) будуть з жінкою на мене жаловаццазаконнимвластям . Тут підійшов малий і сказав шо "зарано кіпішуєте бо ваші ще не прийшли до влади" . Той дурень візьми й запитай "хто такі ще "наші???"" , я малому розповіда шо сусіди , як і переважна більшість міщан , є суцільні сєпари і малий так і сказав :" Москальня!" . Сусід замахнувся на малого рушником , я , звісно , пере..бав сусіда у віхо ... Тепер маю дійсно проблєми ... Ось хлопець каже шо давай поїдемо до бабусі в село , нехай показяться , мабуть дійсно попросю пробачення та поїду в село .
а ху..лі їм.в нас самі нещасні-лікарі та вчителі!!!!!ква!!!їм і підносять./остальним-зась!БАГАТЄЯМ!/.ну і собі підвищать .коханим.жопотатам,суддям і т.д/до речі-оті Останні категорії мо є серед нас?чи їм стрьомно бути серед ЛЮДЕЙ!!????
Якраз лікарям і вчителям нічого і не підвищать бо вони отримують більше ніж 3200 , може початківці в лікування і навчанні і отримають якусь добавку . Підвищення отримають прибиральники , сторожі , двірники , санітарки - тобто найменш оплачувані професії .
тому що санітарка - це главная медичка! знає все про все і про всіх! просто мусить получати як провідний фахівець!
головне, що наші діти розуміють "ху із ху"! а за це можна і проблеми повирішувати! принаймні у своєму колі спілкування для них ви - герой! і пріоритети для них будуть правильні!а це вже дуже багато!
женіть мені вже той парабелум, а кулемет пану к, бо ви мені його не обіцяли, тому й не жалію за ним _)))
Доброго вечора,майже ввесь день то мете то дощик крапотить.Отримав "зарплату" 1125 грні плюс типу премія(60 %)825 грн.Побачимо що вони там після нового року платить будуть..