100% на півставки директриса переведе, зате собі зарплату підвищила, і все по хитрому епть. після нового року 4 місяці затримка зарплати буде в установі
Вітаю панство. У нас +1, сніг тане, під ногами жвякотня...на виробництві готуються до зупинки на новорічні свята. Настрій швах, мабуть треба порізать тоненько салка............
У вас сніг повинен бути ше з ранку . В мене західний вітер (від вас сусіда ) і несе той сніг ше з 9 години ранку , а зараз пішов рясніший .
Пане Бек, а чому у третьому викладеному Вами відео в Моїсея 15 заповідей (на 0.25)? Адже, має бути 10?
Часи Януковича теж закінчувались. Практично весь 2013 рік бюджетні проплати не проходили, навіть захищені статті.
Я не про рівень життя, а про те, що створена система була нежиттєздатною. І скоро мав би і так наступити крах. Ну, а щодо того, що сталося я своєї думки не міняв - надто багато кому вигідний у нас хаос. І тим хто зовні України в першу чергу. Революція, як альтернатива еволюції
Пропозіція перша, перевішати усіх можновладців, олігархів, депутатів. Майно непосильно нажіте на аукціони.
Складна тема. Утримаюся від подальшого обговорення. Тим більше, що Влад заборонив у "Курилці" те робити.