Тож corbie, тещу в клюні зачинив а ключ викинув,тепер НІА мусите вдочерити ту тещу....навіщо було той ключ піднімати.
Це давни шльондри гроши крадуть.Не те бляди сущие,денег берущие и еть дающие,а те что денег берущие,а еть не дающие.
А,я Консерватору новим поштом відправлю,думаю йому золотий ключик пригодиться і ще одна клюня впридачу
Дивлюся в темі пан Касіо появився, от йому і подарок (щоб не читати бюджет) http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1774-19 Тобто все в дусі часу - централізацію назвали децентралізацією. А те що раніше було мінімальною зарплатою, тепер стало максимальною. (3200)
Вітаю ! На вулиці +1 , похмуро , холодний західний вітер із снігом , під ногами лід . Лікарняний продовжили до п"ятниці .
теж мені дідугани.от якби 17 ого!.доброго всім дня!в нас ше вночі була осінь.а зара штормове заповідають .якось так
Подивився я оте словоблудіє , і вирішив шо хай хто хоче то його і читає , я зараз розрахунком зарплат не займаюся то навіть не хочу і читати оте шо вони понаписували . Те шо вони не дадуть людям нормальної зарплати і так було відомо . Пропишіть в бюджеі мін зарплату 3200 і не морочте голову отими змінами на бозна кілька сторінок .
Це так давно заведено... читати в речені слово так на не так,сбалансовано на діференцовано і т.д....щоб потім можна було шо хочеш творити і ніякий суд там не розбереться.....кому перестав і все поміняються.
Із-за цього я ті закони і не читаю , читаю тільки те шо мені треба в роботі інше так поверхово , бо все єдно не розберешся з першого разу . А розбиратися я не маю ні бажання ні часу та й зрплату мені за те не платять .
Хоч зарплату й не нараховуєте, але принцип знаєте. Тоді в кількох словах: ДО: оклад в розмірі мінімалки (або оклад + доплата до мінімалки) + надбавки + премія і т.д. ПІСЛЯ: оклад не менше прожиткового мінімуму (1600) + майже всі види надбавок + премія І ТІЛЬКИ ТОДІ + доплата до 3200 (якщо не вистачає).
Вітаю товариство з середою! П"ятниця наближається нестримним домкратом! Уявили страшну картину новорічного корпоративу, про який ми писали вище, і вирішили перечекати на лікарняному? Розумно. Але від хижих намірів колег не врятує. Адже попереду іще свята будуть. Рано чи пізно влаштують на роботі посиденьки, нап"ються, почнуть чіплятися, і... Ви ж, начебто, давно пенсію маєте. Навіщо вам ті схеми нарахувань?
Хоч піднімуть зарплату двірникам , прибиральникам , санітаркам і іншим категоріям з низькою зарплатою .
Та невже а я і не знав... До пенсії ще 12 років треба дожити, але якщо реалізують нові зміни до пенсійного (те, що називають "справжнім" стажем), то напевне ще більше.
Був уже корпоратив , в минулу п"ятницю , я якраз вже був на лікарняному . І саме головне шо я тих шо чіплятимуться не боюся , от тіко діла не хочеться мати з тими з ким сидиш в одному кабінеті . Буду краще сідати за стіл медсестер , вони в інших кабінетах і більш живіші ніж бухгалтерія .
Піднімають уборщицям в дружини на роботі 3200 грн , вони типер ходять там ділові такі а фін. з міськ бюджету, грошей нема, так і залишать 1200 грн.Хоча що за 1200 що за 3200 уборка таж сама буде, дружина ще пилюку після них стирає з піанін
Не залишать на рівні 1200 , бо є прокуратура і інспекція по праці ті швиденько керівництву кримінальну справу і штрафи організують якшо не виконуватимуть діюче законодавство . Хіба шо на пів ставки всіх переведуть , то і працювати будуть до обіду і по хатам .
Звичайно що медсестри кращі ніж бухгалтера . Вони і укол і крапельницю і взагалі багато чого можуть , а бухгалтерьську роботу і я можу виконувати .