Доброго ранку, панство! -1, та сніжок мете!вітер всю ніч періодично скаженів!насилу припхався на роботу!
В7 доброго ранку ! На дворі гарно, якийсь маленький мінус, але сонечко сяє і в хаті гарно, не тільки затишно, але й світло, бо дім повернутий по феншую _))) Отже, ранкова кава та до діла !!!
49.9 на разі! Той Ісааак був мабуть євреєм..... а Тушка підтвердила його перший здається закон,що є гравітація! Ту подлянку кацапам ще Галілей придумав... Курва ма....ь,чи то всі люди подуріли ,дурні в єропу їдучи.... ще досі моя черга не дійшла,вже мабуть доби буде мало шоб туди попасти і ще стількиж щоб вернутися.
Ваша правда,один по воді ходив,другий пір"я наклеїв і до сонця майже долетів,і всі душі висіли в небесах і дивилися на нас грішнихз верху,а грішні з низу..... аж поки ті жиди закони не по встановлювали....тепер попробуй знайди ту планету яку рай називають.....придумали мільярди світових років летіти.....поки душа туди долетить то вже і в рай не схоче.
Давно побудувались,я вже 10 рік будуюсь,перебрались в грудні в 15 ще купа праці ,по фасаду,двір,ворота з каліткою поставити,мансандру вже і навіть починати не хочеться...хай діти,якщо схочуть добудовують. І де ті піонери того шпіона знайшли....видно десь парашут закопаний є.
Доброго дня Обіцяли -3 сьогодні а воно +1, напевно для кацорилів погоду пишуть ,щоб ті лишньохромосомні думали що останню деревину в посадці дорізаєм і раділи ,що не буде де повісити москаля
Маєте рацію,от колись було добре поки хтось на закінчення ....тейн ті теорії попридумував. Всі жили поза плином часу,хто скіко міг стільки років собі приписував,бо пенсії тоді не давали і вислуги... а де хто молодився ,бачили на тих картинах ремісансу молодичка виходить за парубка а в парубка вже борода сива....зате отара овечок на задньому плані пасеться.
А,що це теща робила в тому лісі де бімбів більш чим грибів,мо розтяжку шукала з чого робить від зятя???