Нєа,десь коло кіла,роботяга,зараз в дистиляці ванни приймає,а потім видко буде,довжина 20 см,ширина леза 7 см.
забув похвалитись. жінка на секонді купила хатинку маленьку. така собі дерев'яна хатинка у баварському стилі. але головне не те. там під сподом є ключик невеличкий і коли його покрутити то тая хатинка перетворюється у музікальну скриньку. але то ще не все. грая тая скринька ось такую вєсєлу пісіньку© отакоєот. а ви кажете
таке! в мене маленька така собі скринька. а ви відразу ключ від хати притягнули. спробуйте в сусіди двері відкрити. бо то мать таки пан Корбі загубив. ви ж в нього на городі копали
Так тільки не треба стрілки переводить,сказано що сьогодні вже секондхенд,значить не ягідка,бо присниться отего що Дагот запостив
Я мабуть спати піду.бо коли вернусь з пїздки, не знаю, а від тих суточних поїздок дуже стомлююсь....старію.
я отеє не боюся. в мене хомячок вище за отеє. а якщо на задні лапи стане то і взагалі у двічи більший буде
Та він вже старий, як Карабас-Барабас. Іще Сталіна пам"ятає, і вірша про Берію в школі вчив. Думаєте я чому в нього питаю, хто в заповіт записаний.
незнаю і знати не хочу. оно най сусід КАЦіо експерементує. він молодий та неодружений а мені такі забавки неподобаються. і не через вік а через консервативні погляди. отаоєот. а ви кажете
та мо і було б але через твою поведінку та неповажлеве ставлення до мене буде тілько шалом на усю пику. отакоєот