Десь поритися в себе в закромах є така як я її назвав "черепаха"і ще купа всяких вісюльок з такого комплексу.
Ще раз він по кущах буде шастать там де я займаюся вилученням своїх відсоточків,зловлю і здам на металолом,дуже шустрий,куди тому зайчуганові братись під час грабунку сусідових угодій трапилась ось така сокирка,хто підкаже що з нею сотворить?? невідомий патрончик?мо хто підкаже чиїх він,ну і покажу трохи клейм манліхера.
Та сокирка мені сокирку пана Ко нагадує,треба допитати з пристрастієм чи він її не згубив в ваших заповідниках і шо він там робив...
спрингф самый длинный среди патронов и не на донце такой юбки - у него как на маузере а юбка на бритишах (ленд лиз)
ось придумав,і шо тільки по пяні в голову не прийде. Зараз модно проводити флешмоби. Найоригінальніший флешмоб провів хор Ансамбля песни и пляски имени Александрова виконавши відому пісню «У Чёрного моря» на дні чорного моря!
так ви ж зібрались її на брухт здати до пана ЗСаломНалийКум. до речі а де це він ховається вже скілько днів. засідання прогулює. ніяк до порядку не привчиться.