Не приїде пан К% в нього є важливіші справи . тицяєте на Проект Закону 15.09.2016 , чекаєте на завантаження і читаєте Хоча ось основні для мене цифри : Стаття 7. Установити у 2017 році прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць у розмірі з 1 січня 2017 року - 1544 гривні, з 1 травня - 1624 гривні, з 1 грудня - 1700 гривень, а для основних соціальних і демографічних груп населення: дітей віком до 6 років: з 1 січня 2017 року - 1355 гривень, з 1 травня - 1426 гривень, з 1 грудня - 1492 гривні; дітей віком від 6 до 18 років: з 1 січня 2017 року - 1689 гривень, з 1 травня - 1777 гривень, з 1 грудня - 1860 гривень; працездатних осіб: з 1 січня 2017 року - 1600 гривень, з 1 травня - 1684 гривні, з 1 грудня - 1762 гривні; осіб, які втратили працездатність: з 1 січня 2017 року - 1247 гривень, з 1 травня - 1312 гривень, з 1 грудня - 1373 гривні. Стаття 8. Установити у 2017 році мінімальну заробітну плату: у місячному розмірі: з 1 січня - 1600 гривень, з 1 травня - 1684 гривні, з 1 грудня - 1762 гривні; у погодинному розмірі: з 1 січня - 9,67 гривні, з 1 травня - 10,18 гривні, з 1 грудня - 10,65 гривні. Я чекав що мінімалка буде прописана в бюджеті на рівні 3200 , а вона на рівні 1600 .
В останній час в нових законах найцікавіше в розділах "Прикінцеві положення", ну і ще інколи в "Перехідні положення." Там весь цімес... Ну і як завжди подарунок під ялинку - "Про внесення змін до деяких законів..."
Я так далеко ніколи не читав , мені раніше в роботі (коли я працював в жкх) треба було знати тільки розмір мінімальної зарплати і з якого числа вона вводиться . Щоб вчасно розрахувати нову зарплату і встигнути затвердити новий штатний розпис і працівники отримували зарплату відповідну до діючого законодавства .
пан К. неприїде, бо раби розбіжаться, краще давайте ми з паном Алексом і за кумпанію бухгалтера візьмем. а я вас на Ірдинь візьму, в мене мухи і комарі там вже прикормлені і підковані
Дивитися там дуже не рекомендую. Бо то проект, котрий подавався для голосування. Не факт, що туди зміни не внесені вже в залі. Чи навіть після голосування, по дорозі на підпис. Почекайте день-два, його опублікують, на тому ж таки сайті Ради.
З Вечіром будьте здорові. Мене сьогодні другий раз за рік здивували, принесли пакунок від сільради, кіло мандаринів, пляшку шампаньського Київського, та пакунок цукерок з привітом зі сходу))))) Пакунок фірми Конті.
Моя дружина зробила по моєму,так як з нового піднімуть зп. до 3200 сьогодні зняла гроші з картки і завставила мене купити цеглу. А тепер тут начитався вас і зрозумів звідки в неї така акція невиденної щедрісті появилась.
Вам плюс,навіть за те шо стільки букв накнопали! Тільки не все в кг золота та вироботку готових виробів вимірюється,є ще інтелектуальна власність,ще зараз всякі ІТ,кіно,муз, і інші галузі.... наприклад в скільки ви оцінете кг чи тонн саму глобальну сєть інтернет,мабуть буде дорожче всього золота,бо від нього ніхто не відмовиться добровольно....і такого багато..... от якби булаб якась всепланетна катастрофа і прісля року неврожаю настав би всесвітній голод,тодіб булка хліба булаб по ціні кг золота..... але то все мрії....
Приходит Еврей дядя Изя в гости наведать племянничков. Тут они налетают на него и спрашивают: - Дядя Изя, дядя Изя, что ты нам принес?! Он им: - Ой, детки, принесу завтра... шоколадных конфет! - Ура, ура! - кричат дети. На следующий день приходит дядя Изя. Снова дети набегают и спрашивают: - Ну что, принес конфет?! Он им в ответ: - Не было шоколадных, были ириски, а нах.й вам ириски? Они: - Да пох.й, принес бы ириски... - Ладно, - говорит, - принесу ирисок! Через несколько дней опять заходит. Они у него с ходу спрашивают: - Ну дядя Изя, принес ты конфеты??? Отвечает тряся указательным пальцем: - Нет дети, пока я жив, вы будете есть только шоколадные конфеты...
С вечером панове , у нас +3 было , а сейчас мокрый снег с дождем моросит . Устал малость , какой то не здоровый аврал к концу года . Так что проверю как там мой домашний друг с харчами и вернусь .
треба бути чесними та справедливими - михуйлика розчавили не кацапи а їхні старші брати вузькоокі сєвєроординці . Там навіть на відео вони розмовляють старорусськім язиком .
Так все ж в наших руках ! Шо-шо , а катастрофу можна зорганізувать ! Тільки якби так його шоб встигнути сї..ця %
відчувається що Новий рік скоро, пішов в магазин ікри купить, таки баночка була місяць назад 130 грн, зараз 190, то купив півкіла тюльки 20 грн, економія на лице. Да гриби сцук теж подорожали, були 28, зараз 50 добре що припас півкіла сушених, отакоєот.