А мясокомбінат і лікерогорілчаний на сьогодні заявок не прислав! Все,на сьогодні біржа праці зачиняється. Кому до європи,будьласка записуйтесь в списки за добу,щоб 2 на одне місце не було.їду в чергу до польщі записуватись.....все має бути по бухгалтеріїїї згідно списків.....
Я піклуюсь про майбутнє , в якому при такій гонитві за доларизацією та євроінтеграцією ми будемо молитись на ті нікчемні , нічим не забезпечені нарізані прямокутничками папірці , з яких (як я вже казав) за нами буде спостерігати всевидюче жидівське око в трикутничку . Вони ( жиди та їхні правителі ілюмінати ) давно прагнуть до глобалізації за для беззаперечного управління всією землею та людським розумом . А скільки світових воєн дали змогу звезти переважну більшість світових запасів золота до гамериканського сховища . Чому не воює на своїй території ні америка , а ні швейцарія - тому що вони тримають золоті стандарти та володіють світовим кредитом грошей , котрих насправді просто не існує . Існує просто паперова боргова розписка , по якій люди зобов'язуються ті гроші віддати з відсотками . Ми закладаємо своє життя на обмін умовного збагачення в простих папірцях . Реклама плюс кредит дають людський розквіт , але уявний та неосяжний . Аби ми не задумувались над цим - нам спочатку винайшли газети , радіо , потім телебачення та зрештою - мережу інтернет ... От і всьо , куку , допобачення ... Ви , друже Касіо та Саня , обурюєтесь та в чомусь мене звинувачуєте бо я начеб то не дбаю про курс гривні ? Та гривня то лайно , як і більшість банкнот світу . Он в Англії вже колись придумали свою місцеву валюту в Брістолі - брістолики , думали шо збудують комунізм і всі стануть капіталістами - а грошей як не вистачало так і не стало більше бо люди не брали кредити . Так що родшильди вже давно винайшли той папірець , на котрий вже майже весь світ молиться а рокфеллери той папірець вживили в суспільство . Але ми , курваїхжидівмать , хочемо нашу гривню підігнати до найвищого курсу . І через постійний дефіцит грошей частина світу завжди буде у фінансовому рабстві - ось туткактут нам тицькають чергову кризу , а зовсім просто нас втягли у війну аби сіяти кожного дня паніку серед нас . Ми кожного дня в новинах чуємо що кількість обстрілів стала більшою від учора на енну кількість , а світ на енну кількість відсотків підвищив занепокоєння цим . І так кожного дня . А ще є емвееф , єбеерер і це все приватна компанія з дев'яти власників , котрі утримують федеральну резервну систему штатів - то всьо дооооллар , новий світовий порядок під звіздоюдавіда !!! Ось я й кажу що чим швидше ми відійдемо від тієї безапеляційної залежності від того чудодійного паперу - тим швидше ми знову станемо людьми . Ось жили ж ми в умовах коли сусіди приходили допомогти будувати хату й не мали на меті заробити ? Було ж таке , коли ключі від квартири ми майже всі ховали під килимками коло дверей і не носили з собою аби не загубити ? Були ж такі часи , коли діти ходили в гості одне до одного без запрошення та без попереднього узгодження в сімейному сеноді ? А що тепер - війна , недовіра , злість , брехня , лицемірство , злидні і .... долар замість Ісуса Христа ... Атакоєот , а ви кажете доляри , срублі , мать їх ...
Є проблема в нас . Ми не виробляємо ні одягу , ні взуття , ні техніки чи ше яких речей , а китайцю дай долари за роботу його гривня чи сало не цікавить . Он харчі ми виробляємо то вони не так дорожають як імпортне барахло . Одне діло було купити металошукач за 500даларів в 2009 коли далар був по 8 (4000грн) і зараз коли далар по 27 (13500грн ) , а зарплата зросла із 1500грн до 2500грн . Кватіри , автівки всі продають за далари , нікому ті гривні ніц не треба .
Так нема шо віддавать . Як ото прийде есемес шо а ваш рахунок зараховано , пішов в магазин , віддав частину у сімейний бюджет і по зарплаті . Буду чекати обіцяних гройцманом 3200 , ото тоді вже заживу .
Як при комунізмі - у всіх одна зарплата. До речі, хто б мені пояснив, що то за "Люда", якій наші євреЇ присвятили бюджет-2017
ні, то ще до мене, в 14 столітті , хоча давно хочимо його перенести, але невиходить, кабель в радіоцентр йде, бункер( тсс, таємна інформація) але можу продати занедорого. Влітку зроблю там тотем
гройцман сказав 3200 значить 3200 , от тіко мінімалка все єдно в бюджеті 1600 . Як будуть ті зарплати нараховувать ше ніяк не вирішать , що буде входити в ті ( понад нормові , суміщення , нічні , святкові ) 3200 теж ніяк не вирішать .
А де той Людоцентричний подивитися можна? Онлайн "Голос України" у мене не проплачений, а паперовий ще не дійшов. Чи може взагалі ще не публікували, щоб до свят людей не тривожити?
Шаленчиха (сідає і без зайвої церемонії наливає собі гранчака). Ти перед Людкой вия*уйся, Йонатан. (Шаленчиха миттєво заливає гранчак в горлянку і смачно хрумкає огірком). )М(
гонтарєва,тіко вона шифрується. все елементарно, вам рахують 3200, фактично будите получать 1600 , бо за 3200 потрібно намотать моточаси, а як ви намотаєте коли у вас 8 годин , робочий , зарплата з місцевого бюджету, а тут закладено 1600 грн вам. отакоєот, бухгалтер то ви не я, рахуйте. Кажу вам перераховуйте залишок 1 коп на лівий рахунок, по бухгальерії то 001 коп, майже непроходить, обнуляється.
Доброго всім вечера,ви бачили шо оті під..ри зробили (кацарилі) уралом ведмедя переїхали,собаки шолудиві!!
Ось тут можна подивитися підписаний законопроект http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=60032