бажано викидати у вікно і поверху так з четвертого, п'ятого і на голови перехожих. ото діло. бам, геп, купа мізків на дорозі, усі сміються та радіють бо то є традиція
В Нідерландах був випадок,купив бус повний,забитий меблями був -дивани,столики,крісла мякі,ліноліум,паласи.коври,і ще всякого мотлоху типу ваз,тарілок ,тостерів. майже повний гараж заповнив.
Яка таємниця... Кому треба і так знайдуть. Володи́мир-Воли́нський, давніше — Володимир — місто обласного значення в Україні, центр Володимир-Волинського району Волинської області.
та я не шукати, просто цікаво. за ваші края мені відомо тілько те що там кожен другий промишляє контрабасом, а кожен перший лове
То у вас ізвращьонна інформація,переміщення товарів через митний кордон не є заборонений,а перелік заборонених предметів для переміщення через кордон описаний окремим списком. Геополітичне становище таке,тільки лінивий не користується тим становищем,тому і черги цолодобові. Контробасом замається малий процент населення,і то в кого в митних чи прикордонних структурах є кінці. Основна категорія пенсіонери возить тютюн який міняє на продуктову групу,2 пачки цигарок продати там і маєш більше кіля мяса,або 3 кг курятини....молочка .сирна продукція.... А я по таксфрі побутову техніку вожу ,під замовлення ,пралкі,холодильникі,газ.електро плити,печі,і т.п. побут техніку.Тепер чомусь мийні машини для посуду в бренді....х.з. навіщо людям,видно хеново життя настало,нема коли тарілку помитити.
та я вам вірю. але своєму дядькові я вірю більше З.І. то до вас можна звертатись якщо знадобиться щось з господарчих товарів народного споживання?
.мо просто глюк.доброго всім скотського дня!хотів закинути пару фото,а тут електрики.шоб єм...зара ше раз спробую/фото-тел.в реж нон-стоп.такщо ссоррі/
Привітався ! Ну і добре шо плигне - аби вже став 100 за долар шоб перестали все вимірювать в тих баксах . Пора вже давно повернутись до натурального господарства та обміну товар-на-товар , адже гроші то придумали жиди аби створити ілюзію багатства та могутності і тому це саме більше зло в світі . Треба переходити на розрахунки "подяками" , "великими подяками" , а для кредиту використовувати "занепокоєння" та "глибоке занепокоєння" . Треба помиритись з кацапами та отримати від них контрибуцію і тоді заживемо гарно і мирно .