я не скнара! я просто ощадна людина. а будете багато поганого про мене казати переведу на тариф святковий. тобто підвищу свої чесні, братні відсотки у тричі
Пане Боб! Дивіться - ніц не треба мурувати - у цієї синагоги готові стовпчики для вашої брами та фіртки - сам пан К. запросює до експропріації
Та навіщо мені та цегла з синагоги,ще мені не хватало щоб пейсаті до моєї брами всякі поломчества устраювали,,Умань№2!
От вам аби тільки позбиткувати,а моя школа де я навчався була на місці синагоги і жидівського кладовища побудована.І от коли я був в 1-3 класах ми садили деревця в шкільному парку(тпер там як в лісі все виросло)то нам часто попадались могильні плити з американськими зірками І колись вони хоронили сидячі,може місця мало було чи ще якась причина,тому коли копали ямку то череп був майже зверху....
то беріть прибор та рискаль і йдіть шукати золото туди. в нас жидівське кладовище ще існує, старі плити майже усі повалені а там де зараз ховають то там якогось парканчика жиди побудували. бо натеє кладовище усякі готи ходять гуляти та і люди через нього на дачі ходять, там стежка є для цього. кажуть що і золото там шукали але чи знайшли чи ні мені невідомо
А матюки не гнули коли їх непокоїли,хоча коли навчався в своїй школі то могильні плити були закладені в фундамент,і в неї щось пішло не так,кілька тріщин конкретних,признали аварійною,і в даний момент стоїть привидом
ви ще біль опасний, хіроманти на копі то мд можна і небрать свої. мо тому вас пан К недолюблює? що ви з поламаним більше нього копаєте?