поки ви тут бавитесь цицьками, пан Руслан собі тихенько копає ... у нас з ним розподіл праці - він копає, я привожу до ладу ... ось на вихідних його знахідка ...
Так то в гамериці,а в нас-один з лобзиком,другий хомячка<зомбами> розважат,третій... ох чого це я.піду краще на кухню і зроблю<тяп,ням-ням після лісу>,а потім хай вже на дивані буде <тяпниця>)))))))))))чого і вам бажаю.всім без винятку!))))))))))))))
а що це за медалія чи орден? чи що воно взагалі таке? бо у австро-угорських відзнаках я нерозбираюсь взагалі.
Сигнум лавдис-воэнна видзнака,офицерська медаль.Давно хотив таку,ось и попалась.Правда стан не прессовый,але пиде у коллекцию.
так ви йому хоч требуну яку ніяку забезпечте та грахвіна з водою. так усім виділяють коли люди звітують. склянку можна не давати, і з грахвіна попьє.
та до чого тут п'єте ви чи ні. порядок такий! повинен бути грахвін з водою! а там хочете пити то випили води а ні то і ні. чи ви як тут звітувати збираєтесь?
Доброго дня. Викопав e-trac таку штуку-снаряд чи граната не знаю. Поки залишив у лісі,сховав. Порадьте що далі робити?
по перше забудьте де ви його сховали і ніколи незгадуйте. по друге це снаряд і як на мене це ОФ, скалко-фугасний. таке ліпше не чипати бо доброго з цього нічого не вийде.
і краще взагалі цей хлам з лісу не тягати в хату, всяке буває, а нервова система у нас одна і не відновлюється!
якщо його ніхто не чипатиме, не колупатиме та не кидатиме у вогонь то він щасливо за деякий час згніє і не наробе шкоди.
Спробуйте.Отрицательный опыт-тоже опыт.Будете два дня объяснительные писать.Лучше приведите и покажите леснику,или участковому на крайняк,они уже сами вызовут кого нужно.