складне питання.дуже складне. але гадаю що впораємось. владою даною мені Богом та людми нарікаю сьогодня всі спиртні напої сідором. пийте але розуму невтрачайте!
ви дивіться щоб жінка не побачила що ви тут роздивляєтесь бо вона не подивиться що сьогодні свято та може петельнею чи скалкою почастувати.
тю! та кажуж що свято сьогодні. спас! тому і пити трохи можна сідору та цицьки позапланові. а пятниця буде незабаром. чи завтра чи післязавтра. десь цими днями це точно. а може вона вчора була. пятниця. га?
незнаю бо вчора мене не було майже цілий день. бо я не тілько братні відсотки збираю але і ще ходжу по людям і роблю добрі справи. от учора я ходив до парторга та дуже сильно йому допомагав лагодити парканчіка щоб сусідка не підглядувала на тильні стіни флігіля та гаража та не лякала своєю пикою його маленьку собачку. а ви кажете.
Жінку я вчора урочисто посадив на автобуса (мусить ще два тижні доробити в районі щоб піти в декретну відпустку)
ви хоч лемона перед цим зїли? ну щоб вона не бачила що ви дуже радієте з того що вона відїжає і ви можете безкарно цицьки роздивлятись. ну то нічого. я через пана Руслана їй все докладно доповім.
знов за рибу гроші! кажу ж що паркана лагодити допомагав. тому і погодився допомогти що спеки не було. бо була б спека то ну його до біса ті добрі справи. ліпше у прохолодній хаті сидіти та за цицьками пятничними пильнувати. щоб не пропустити.
Опаньки і не попали!попахує,це коли ноги не мити ...рік))))))) а в гамериці так лікують невмотивовані спалахи люті.в нас інше-мене дістали,мовчки зібрався до лісу.<так просто,без ніхто,бо свято>.годин з 6 погуляв і нормальок.ато я би їм таких шкарпеток навязав!)))))))))
незнаю як там в америці але якось спробував я навчитись вязати то вийшло все навпаки. поки не брав спиці то спокійний був а як почав вязати то дуже розлютився, покинув я те вязання і знов спокійним став. так що якось сумніваюсь я що вязанням лють лікують. може на початку то і нормально але коли вже сили невистачає тії спиці з петель витягти, а сили вистачає, то яришся ще більше ніж було до цього.